Gimnastica

Detalii nestiute despre Nadia Comaneci

Cea mai mare gimnasta romana a tuturor timpurilor si prima din lume care a primit nota 10, Nadia Comaneci, se afla in atentie si acum in urma intamplarilor din tinerete. Serviciile Secrete romane i-au facut un dosar in care i-au calcat in picioare intimitatea, dupa ce sportiva a fugit din Romania, iar detalii despre acesta au aparut.

Nadia Comaneci a fugit din Romania cu o luna inainte de evenimentele din decembrie 1989, numite in Romania drept o "Revolutie". Imedia, in cateva zile, Securitatea a lucrat si adunat cat mai multe informatii personale despre sportiva.

Astfel, in urma unor perchezitii la fostului domiciliu din Romania al Nadiei, securitii au confiscat scrisori private. In unele dintre ele, Nadia discuta cu Stefan Banica Junior, fiul fostului mare actor roman. Conform CanCan, din scrisori reiesea ca Nadia era insarcinata cu Banica Jr, iar acesta o sfatuia sa pastreze copilul: "Ascunde-ti burta cat mai bine si pastreaza copilul", ii scria Banica Jr.

Numai ca despre acea sarcina nu s-a mai aflat nimic, Nadia Comaneci pierzand-o sau hotarand sa ii puna capat prematur.

Casa in care a locuit Nadia Comaneci se spune ca a fost primita de la Nicu Ceausescu, fiul ultimului presedinte comunist al Romaniei. Nicu Ceausescu ar fi iubit-o la randul sau pe Nadia, iar cei doi ar fi avut o relatie de asemenea.



Detalii nestiute despre Nadia Comaneci