Gimnastica

Catalina Ponor vrea sa participe la urmatorea editie a Jocurilor Olimpice

Gimnasta Catalina Ponor nu are de gand sa renunte la activitatea competitionala si are planuri mari pe termen mediu si lung, propunandu-si sa participe la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice in 2020. Ar avea 33 ani la vremea respectiva.

"Ma gandesc deja la o noua olimpiada, important este sa fiu sanatoasa si atunci zic ca o sa ajung si acolo. Dar mai intai ma gandesc la Europene din 2017, incerc sa-mi iau intr-un fel sau altul revansa pentru ce s-a intamplat acum", a declarat Ponor la revenirea in tara dupa participarea la Rio, potrivit AGERPRES.

"Imi doresc sa ajungem cu echipa la Tokyo, pentru ca din punctul meu de vedere medalia pe echipe este cea mai importanta. De fel sunt ambitioasa si daca ceva nu imi iese, ma ridic si ma ambitioneaza sa ma duc mai departe", a mai spus Ponor.

Catalina Ponor a fost singura gimnasta a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio si a incheiat pe locul 7 din opt sportive in finala de la barna.Catalina Ponor vrea sa participe la urmatorea editie a Jocurilor Olimpice