Gimnastica

Bellu si Bitang au revenit la lotul national de gimnastica

Octavian Bellu si Mariana Bitang sunt din nou antrenorii coordonatori ai lotului national feminin de gimnastica, dupa cum a anuntat Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica.

"Ei sunt demult in pozitia de antrenori ai lotului national. A fost doar o etapa scurta in care dansii si-au clarificat niste lucruri si sunt la lotul national de mult. Dupa mondiale erau deja in treaba. Acum lucreaza efectiv cu sportivele. Am discutat cu dansii, nu exista contracte separate, sunt intr-o colaborare, nu neaparat cu contractul pe masa”, a declarat Stoica pentru Mediafax.

Bellu si Bitang au renuntat la pregatirea lotului national de gimnastica in luna septembrie, iar in luna octombrie echipa feminina a fost condusa la Mondialele de la Nanning de Lucian Sandu, Lacramioara Moldovan si Cristian Moldovan.

Problemele celor doi, Bellu si Bitang, au aparut dupa ce primul a pierdut alegerile pentru functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in fata lui Alin Petrache.Bellu si Bitang au revenit la lotul national de gimnastica