Alte Sporturi

Doua medalii de aur si una de bronz pentru Romania la Europenele de canotaj

Romania a castigat trei medalii de aur in cadrul Campionatelor Europene de canotaj de la Plovdiv, doua de aur si una de bronz. In alte doua finale am ratat castigarea unei medalii.

Doua medalii de aur

Echipajul nostru a castigat aur in proba de 8+1 feminin dupa o cursa dominta din primul pana in ultimul moment, pe care a terminat-o cu timpul 6:14.98.

Romania a fost reprezentata de Maria Bursuc/Ionelia Zaharia/Cristina Grigoras/Irina Dorneanu/Adelina Cojocariu/Andreea Boghian/Roxana Cogianu/Eniko Mironcic/Teodora Ghidoiu.

In spatele Romaniei s-au clasat Belarus (6:20.52) si Ucraina (6:23.82).

Echipajul format din sportivele Camelia Lupascu si Nicoleta Albu a dominat cursa de la un capat la altul si au încheiat cei 2000 de metri, cu timpul de 7:29.22 minute. Pe locul secund s-a clasat Belarus (7:31.50 minute), iar medalia de bronz a revenit Italiei (7:37.79 minute).

Bronz la dublu rame


Delegatia Romaniei a castigat a doua medalie de duminica in proba de patru vasle, in care echipajul format din Mihaela Petrola, Cristina Ilie, Camelia Lupascu si Ioana Craciun au terminat cu timpul de 6:41.61.

Medalia de aur a fost castigata de Ucraina, iar argintul de Polonia.

Baietii au fost slabi


In proba de 8+1 masculin, echipajul format din Ionut Minea/Aurelian Stoica/Marius Cozmiuc/Marian Moraru/Ionel Strungaru/Leon Pop/Alexandru Deaconescu/Valentin Piticariu/Florin Stefan, am incheiat pe locul cinci, cu timpul de 5:49.95., a terminat pe locul cinci, cu timpul de 5:49.95.

Medalia de aur a fost castigata de Polonia, argintul de Cehia, iar bronzul de Ucraina.

Intr-o alta finala cu prezenta romaneasca, echipajul de dublu rame fara carmaci format din Cristi-Ilie Parghie si Alexandru Palamariu a incheiat pe locul sase, desi in mare parte a cursei s-a aflat pe locul trei.

Medalia de aur a fost castigata de Grecia, iar argintul de Italia.

Onlinesport



Doua medalii de aur si una de bronz pentru Romania la Europenele de canotaj