Turul Frantei

VIDEO Bataie intre doi suporteri pe Alpe d'Huez in Turul Frantei

Aproximativ un milion de oameni au asistat, joi, la cele doua treceri peste celebra catarare Alpe d'Huez din Turul Frantei. Suporterii au creat o atmosfera incinsa la propriu, au aprins torte, si-au sufocat favoritii si au alergat pe langa rutieri in cele mai inventive costume posibile. In tot acest peisaj nu au lipsit si incidentele, iar unul din acestea a fost surprins de alti suporteri plasati la un etaj superior.

Americanul Teejay Van Garderen conducea cursa pe Alpe d'Huez cand a fost acompaniat in urcusul sau de un spectator pe cate de exhuberat, pe atat de inconstient.

In goana sa dupa cateva secunde de celebritate, spectatorul in alergare a primit o piedica de s-a intins cat era de mare pe sosea. De aici si pana la aparitia conflictului nu a mai fost decat un pas, insa cei doi au fost despartiti rapid si si-au vazut mai departe de cursa, fara a-si cara pumni in cap sau picioare asa cum probabil ar fi degenerat conflictul pe un stadion de fotbal.VIDEO Bataie intre doi suporteri pe Alpe d'Huez in Turul Frantei