Ciclism

Superbet pariaza pe ciclismul romanesc: ”Ne dorim un podium la Tokyo”

Superbet mareste miza pentru ciclismul romanesc si doreste obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020 in urma implicarii in sportul cu pedale alaturi de echipa Dinamo-BikeXpert Racing.

"Ne simtim onorati ca cea mai buna echipa de ciclism din Romania a ales sa faca parteneriat cu cea mai buna casa de pariuri din Romania, SuperBet. Sunt sigura ca impreuna vom putea avea performantele pe care vi le doriti si, nu in ultimul rand, prezenta la Olimpiada la Tokyo. Imi doresc mai mult decat o simpla prezenta, ci imi doresc o prezenta pe podium. Sunt sigura ca vom face o echipa buna”. a declarat Augusta Dragic, reprezentantul Superbet la conferinta de presa prilejuita de lansarea noilor tricouri de competitie ale echipei Dinamo-BikeXpert Racing.

Cu 60 de sportivi legitimati si nu mai putin de 82 de medalii de aur in cele 128 de concursuri desfasurate in Romania, echipa Dinamo-BikeXpert Racing isi propune drept tinta calificarea unui rutier la editia din 2020 a Jocurilor Olimpice de la Tokyo in concursul de Mountain Bike (MTB).

“Performanta inseamna totul. Planul meu pentru aceasta echipa se opreste pentru inceput la anul 2020, la Olimpiada, si vom incerca sa ducem cel putin un sportiv acolo. Avem cativa baieti tineri care se descurca extraordinar de bine, au obtinut rezultate, dar mai avem nevoie de putina incredere. In trecut nu am avut contact cu competitiile internationale si ne-am pierdut putin increderea, dar am inceput sa ne recastigam increderea si lucrurile in federatie au inceput sa mearga din ce in ce mai bine. Vom atac pe toate fronturile concursurile importante din Europa. Vrem sa castigam in acest an incredere, puncte UCI si din 2018 cand vor incepe sa conteze aceste puncte sa plecam din primele randuri. La MTB se pleaca la start in functie de punctele obtinute", a declarat si Razvan Juganaru, antrenorul principal al echipei Dinamo-BikeXpert Racing si inca el insusi competitor in activitate.

Despre obiectivul indraznet al rutierilor de la Dinamo-BikeXpert Racing au fost si oficialii clubului din Stefan cel Mare, Monica Iagar in calitate de presedinte si George Cosac, acum vicepresedinte, si omul in mandatul caruia s-a semnat parteneriatul dintre Dinamo si BikeXpert.

“Obiectivul nostru este 2020 si cred ca ar fi o mare bucurie pentru iubitorii ciclismului sa avem un sportiv la Olimpiada”, a spus Monica Iagar.

"La inceput am avut o mica retinere, dar cand am vazut intregul proiect mi-am dat seama ca putem obtine performanta. Sunt aproape 20 medalii la Campionatele Nationale si numeroase participari internationale. Sunt convins ca veti duce brandul Dinamo pe cele mai inalte culmi, acolo unde trebuie sa fie. De asemenea, sunt convins ca performantele obtine vor influenta si pe hartie generozitatea doamnei presedinte", a  adaugat George Cosac.

Team Managerul echipei Dinamo-BikeXpert Raging, Catalin Spranceana, a vorbit la inceputul conferintei despre istoricul clubului, rezultatele obtinute amintind de cele cinci titluri nationale obtinute prin Ede Molnar, Attila Malnasi si Tudor Cazaceanu, dar si despre obiectivele pe termen scurt si mediu.

"Misiunea noastra este de a face performanta si de a promova sportul cu pedale ca mijloc de a face miscare. Ne propunem sa scoatem lumea din spatele birourilor si sa o punem pe bicicleta. In plan sportiv obiectivele sunt castigarea titlurilor nationale la MTB si Campionatul Balcanic din Grecia, castigarea Cupei Romaniei: cross country olimpic si maraton", a spus Sprinceana.



Superbet pariaza pe ciclismul romanesc: ”Ne dorim un podium la Tokyo”