Ciclism

Ciclistul care a fentat moartea de doua ori cu Malaysia Airlines

Marten de Jonge, un ciclist olandez, a renuntat in ultimele momente sa zboare cu ambele zboruri Malaysia Airlines care au cazut in martie si iulie 2014. In ambele dati trebuia sa fie in avion, dar si-a schimbat biletele in ultimele momente.

Marten de Jonge se afla pe lista pasagerilor ambelor zboruri cazute ale Malaysia Airlines. Insa, nu s-a regasit pe lista victimelor, pentru ca si-a schimbat biletele pentru fiecare zbor in ultimele momente.

Ciclistul nu se bucura: "Povestea mea este nimic fata de nenorocirea care s-a intamplat", a declarat acesta.

[news-108329]

Prima oara trebuia sa se afle la bordul MH370, avionul care a cazut in luna martie si nu a fost gasit pana acum. La acel moment trebuia sa ajunga la o competitie din Asia.

A doua oara trebuia sa se imbarce pe MH17, cazut in Ucraina pe 17 iulie. Trebuia sa ajunga la Kuala Lumpur pentru a ajunge sa participe in cadrul unei curse din Taiwan, insa a schimbat biletul ca sa nu faca pauze prea lungi in calatorie.
.
De Jonge a confirmat coincidentele bizare: "Sunt foarte fericit pentru mine si pentru familia mea. Trebuia sa fiu in acele avioane si nu le-am luat in ultimele momente. Insa, atentia trebuie sa fie catre victime si supravietuitorii acestora. Le doresc multa putere tuturor celor afectati de aceste dezastre".

Au existat oameni sau familii care au schimbat bilete si au scapat de unul dintre zborurile ucigase, insa doar De Jonge a fost aproape sa se urce in ambele si nu a facut-o.

De Jonge a afirmat ca va mai zbura cu Malaysia. "Am avut noroc de doua ori, a treia oara va fi bine", a incheiat acesta.



Ciclistul care a fentat moartea de doua ori cu Malaysia Airlines