Ciclism

Andrei Kulik a castigat etapa a patra a Turului ciclist al Romaniei

Ucraineanul Andrei Kulik, de la echipa nationala a Ucrainei, a câstigat etapa a IV-a a Turului ciclist al României, desfasurata, luni, între localitatile Iasi si Botosani, pe o distanta de 118 kilometri, cea mai scurta runda a editiei a 49-a.
Kulik a încheiat parcursul în doua ore, 36 de minute si 27 de secunde, fiind urmat de compatriotii sai MaximVasiliev si Oleksandr Martinenko, ambii de la ISD Lampre.

Dupa etapa a patra, în clasamentul general lider ramâne greciul Ioannis Tamouridis (Tableware), urmat de Kulik si de Vasiliev. Locul patru este ocupat de românul Andrei Nechita (echipa nationala).

Tricoul galben BRD este purtat de Tamouridis, tricoul alb TNT, pentru cel mai combativ rutier îi apartine tot lui Tamouridis, tricoul verde al cataratorilor ''Ciuc Radler'' este purtat de Anatoli Pahtusov (Lampre), iar cel rosu al sprinterilor Niro Group este detinut de Oleksandr Golovas, din echipa nationala a Ucrainei.

Tricoul albastru Bellotto pentru rutierul român cel mai bine clasat a fost pastrat de Nechita, iar tricoul alb-tricolor acordat de COSR pentru cel mai bun tânar român este detinut tot de Zoltan Sipos, de la echipa nationala a României.

Etapa a cincea va avea loc, marti, pe traseul Siret, Radauti- Suceava, pe distanta de 161 km.

Editia a 49-a a Turului ciclist al României se va încheia sâmbata, la Marghita (judetul Bihor).

Mediafax


Andrei Kulik a castigat etapa a patra a Turului ciclist al Romaniei