Alte Sporturi

Calendarul evenimentelor sportive la inceput de an 2019

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Va prezentam mai jos o scurta trecere in revista a celor mai importante evenimente sportive pe care le vom urmari in prima luna a anului nou 2019.

Tenisul ca de fiecare data este sportul care tine capul de afis inca din primele ceasuri ale noului an, iar Australian Open – primul turneu de Mare Slem al sezonului, reprezinta competitia majora a lunii (14-27 ianuarie).

Raliul Dakar programat intre 7 si 17 ianuarie este intrecerea motorizata care anima pe pasionatii aventurilor pe doua si patru roti.

Intre 10 si 27 ianuarie vom avea o noua editie a Campionatului Mondial de handbal masculin, competitie care va fi gazduita de Danemarca si Germania.

Iubitorii snookerului se vor delecta intre 13 si 20 ianuarie cu Mastersul de la Londra, cel mai puternic turneu invitational din calendarul mondial si care ii aduce la start pe cei mai buni 16 jucatori ai momentului.

Patinajul artistic va tine capul de afis intre 21 si 27 ianuarie cu o noua editie a Campionatului European, acesta urmand a fi gazduit de Belarus.

Raliul Monte-Carlo deschide balul noului sezon din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) in perioada 24-27 ianuarie.

De asemenea, luna ianuarie mai programeaza reunirea echipelor din Liga 1 Betano si perioada cantonamentelor de iarna cu numeroase partide amicale si transferuri.

Ianuarie mai este si luna meciurilor din playoff-ul NFL care vor da cele doua echipa din Super Bowl.



Calendarul evenimentelor sportive la inceput de an 2019