Box

Wladimir Klitschko l-a invins cu un KO brutal pe guralivul Pulev

Ucraineanul Wladimir Klitschko si-a aparat cele cinci centuri mondiale la categoria grea dupa o victorie fara drept de apel obtinuta sambata noapte la Hamburg in fata bulgarului Kobrat Pulev.

Bulgarul a inceput tare si s-a aruncat la bataie in fata lui Wladimir care insa l-a pedepsit inca din prima repriza. Un croseu de stanga l-a trimis la podea pe bulgar la jumatatea reprizei, insa acesta s-a ridicat si chiar a avut puterea de a ridiculiza lovitura incasata stand intr-un picior cu limba scoasa.

Klitschko ar fi putut pune capat luptei inca din prima reprize daca forta mai mult, dar impresia generala este ca in mod deliberat i-a acordat adversarului sau sansa pauzei gandindu-se probabil la multele milioane de dolari care vin din publicitatea TV.

Pulev a mai facut cunostinta cu podeaua in repriza a 3-a, cu 53 de secunde inaintea gongului, pentru ca in runda a 5-a sa fie facut KO dupa un nou croseu de stanga devastator.

Pentru Wladimir Klitschko a fost a 63-a victorie la profesionisti si a 17-a consecutiva pentru apararea titlurilor mondiale detinute.

 



Wladimir Klitschko l-a invins cu un KO brutal pe guralivul Pulev