Box

Vladimir Klitschko il va infrunta pe Tyson Fury pentru revansa in 2016

Deposedat de cele trei titluri mondiale la categoria grea si invins pentru prima data in ultimii 11 ani de britanicul Tyson Fury, unul dintre cei mai atipici campioni mondiali din istoria boxului, Vladimir Klitschko a anuntat ca activeaza clauza din contract care ii da dreptul la revansa.

“Esecul nu este o optiune. Am fost foarte frustrat dupa meci, dar dupa cateva nopti foarte scurte mi-am dat seama ca sunt mai bun decat am aratat-o in ring sambata trecute. Nu mi-am putut arata adevaratul potential si voi schimba acest lucru la rejucare”, a spus Vladimir Klitschko.

“Da, am un cadou pentru Fury si pentru fanii boxului inaintea Craciunului. Voi activa clauza pe care o am in contractul cu el si in 2016 vom avea un meci al revansei ale carui baze se pun acum”, a mai promis Klitschko.

Acesta si-a pierdut prin decizie unanima la puncte centurile mondiale WBA, IBF, WBO si IBO in fata unui Fury a carui singura calitate a fost rezistenta in ring vreme de 12 reprize in fata unui Klitschko care a crezut la randu-i ca simpla prezenta il va face sa ramana in posesia titlurilor mondiale.

In mod cert ambii pugilisti sunt datori fanilor pentru a doua lupta, una de la care se asteapta o inclestare in adevaratul sens al cuvantului si nu doar un dans in ring cu numeroase imbratisari tandre asa cum am vazut la Dusseldorf.



Vladimir Klitschko il va infrunta pe Tyson Fury pentru revansa in 2016