Box

Vladimir Klitschko aproape de bataie cu englezul Chisora intr-un club din Ibiza

Intalnirea celor doi pugilisti intr-un club din Ibiza a provocat scantei, doar interventia oamenilor de ordine impiedicand extinderea conflictului.

“Avem treburi de incheiat”, i-a spus Vladimir Klitschko lui Chisora cand a dat ochii cu acesta si nu mult a lipsit ca cei doi sa se incaiere chiar in fata clubului unde petreceau.

Englezul i-a intins mana ucraineanului si acesta l-a tras spre el aruncandu-i vorbe grele. Dupa ce si-au transmis amenintari dintre cele mai diverse, cei doi au fost despartiti de oamenii de ordine.

In ring, chiar inainte de inceperea luptei cu Vitali, Chisora l-a stropit pe fratele acestuia, Vladimir, cu apa direct in fata provocandu-l si mai rau pe ucrainean.

Vladimir nu a uitat gestul nesabuit al englezului si i-a promis o corectie de care a fost foarte aproape acum intr-un cadru, e drept, neoficial.

Chisora nu este la prima actiune negandita. Inaintea unui meci impotriva conationalului sau David Haye a declarat public ca vrea sa-l impuste pe acesta.

In ziua urmatoare politia britanica l-a ridicat pe Chisora direct de pe aeroport si l-a dus incatusat la sectie, iar World Boxing Council l-a exclus pe viata din versiune pentru comportament nesportiv.



Vladimir Klitschko aproape de bataie cu englezul Chisora intr-un club din Ibiza