Box

VIDEO Klitschko l-a lasat intr-o balta de sange pe Charr

Greul Viltay Klitschko si-a pastrat fara prea mari emotii centura mondiala WBC dupa un meci de doar patru runde cu germanul Manuel Charr.

Intrat în ringul Arenei Olimpice din Moscova neînvins dupa 21 lupte la profesionisti, Charr a parasit lupta prin decizia arbitrului principal, dupa ce o directa trimisa de Klitschko i-a deschis germanului arcada dreapta.

Cu fata plina de un sânge care curgea neîntrerupt, Charr a refuzat sa se predea si a mers la Klitschko cerându-i acestuia sa continue lupta.

Dupa câteva minute bune în care a fost potolit de reprezentantii echipei sale a înteles si Charr ca nu se mai poate face nimic si ca meciul este încheiat.

Pâna la momentul întreruperii meciului Charr facuse cunostinta si cu podeaua ringului în finalul rundei a doua cînd a fost surprins de o contra a ucraineanului.

Vitaly Klitschko, 41 de ani, a ajuns astfel la a 45-a victorie din cariera si a 41-a înainte de limita. De cealalta parte, Charr, 27 de ani, a suferit prima înfrângere.VIDEO Klitschko l-a lasat intr-o balta de sange pe Charr