Box

Veteranul Lennox Lewis ii provoaca pe fratii Klitschko pentru o bursa fabuloasa

Fostul campion mondial al greilor Lennox Lewis doreste sa revina in ring si nu oricum, ci impotriva unuia dintre fratii Klitschko, cei doi ucraineni care domina categoria grea in boxul profesionist actual.

 

Presa engleza anunta ca Lewis poate urca in ring la cel mai inalt nivel dupa sase luni de pregatire, bursa unei eventuale astfel de confruntari fiind una uriasa. Suma vehiculata este de 75 milioane de dolari.

"Vreau acesti bani si suntem in discutii. I-am spus promotorului meu ca pot fi pregatit in sase luni. I-am explicat ca pentru o suma buna pot sa ies din pijama. Bursa unui astfel de meci ar trebui sa fie de 75 de milioane de euro. Pe Vitali l-am mai batut si as prefera sa ma intalnesc cu fratele lui", a spus Lewis.

In varsta de 48 de ani, Lewis nu a mai urcat in ring de aproape zece ani si americanul se bazeaza in optimismul sau pe faptul ca inaintea retragerii l-a invins pe Vitali Klitschko intr-un meci controversat disputat in Los Angeles.

Daca planul lui Lennox Lewis va deveni realitate si pugilistul american ar castiga contra oricaruia dintre cei doi frati Klitschko, atunci acesta ar deveni cel mai varstnic campion mondial revenit in ring dupa ce George Foreman il invingea in 1994 la 48 de ani pe Michael Moorer.



Veteranul Lennox Lewis ii provoaca pe fratii Klitschko pentru o bursa fabuloasa