Box

Vești mari pentru sportul de contact din România. Prima gală Superkombat în China!

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunțat că la finalul săptămânii viitoare va avea loc în premieră o gală Superkombat în China, la Shenzen, organizată în parteneriat cu puternica promoție chineză Faith Fight.

Vestea face parte dintr-un plan pe termen lung semnat de cele două promoții pentru promovarea kickboxului la nivel mondial. 

„Evenimentul va avea loc pe 29 iulie și se va numi Superkombat World Grand Prix presented by Faith Fight. Va fi primul dintr-un șir mai lung de gale în colaborare. Ne bucurăm să știm că un produs românesc este apreciat peste hotare”, a declarat Irimia.

Din cadrul galei de pe 29 iulie nu vor lipsi sportivii români, Cristian Ristea și Daniel Corbeanu urmând să fie prezenți la Shenzen. Aceștia vor pleca spre Asia la începutul săptămânii pentru a-și continua pregătirea în vedea confruntărilor.

Pe lângă acesta colaborarea la nivel sportiv, galele Superkombat organizate în Europa vor putea fi urmărite pe televiziunile din zona Chinei. „Prima gală din țară organizată în parteneriat cu Faith Fight va fi pe 19 august la Constanța, iar expunerea va fi uriașă deoarece vor fi trei televiziuni din China și Hong Kong unde vor putea fi urmărite meciurile”, a adăugat oficialul român.



Vești mari pentru sportul de contact din România. Prima gală Superkombat în China!