Box

Tyson il provoaca la lupta pe Vladimir Klitschko

Recent învingator prin KO în fata americanului Tony Thompson la Berna, unde si-a aparat cu succes centurile mondiale WBA, IBF si WBO, ucraineanul Vladimir Klitschko a declarat ca vrea sa lupte în viitorul apropiat cu britanicul Tyson Fury.

Fury, 23 de ani, a ramas neînvins dupa ce l-a învins tot sâmbata seara, dar într-o gala desfasurata la Somerset, pe americanul Vinny Maddalone într-o lupta pentru titlu mondial vacant la categoria WBO Inter-Continentala.

Arbitrul a oprit meciul în repriza a cincea dupa ce Maddalone, 38 de ani, s-a ales cu o mare taietura pe fata.

Originar din Manchester, Fury a ajuns la a 19-a victorie din cariera, 14 dintre acestea fiind obtinute înainte de limita.

Ce spune Klitschko despre o posibila lupta cu Fury?

”Cred ca ne putem bate foarte curând. Cel mai probabil anul viitor. De la lupta la lupta edevine un pugilist tot mai bun. Ma îndoiesc ca o lupta între noi ar putea avea loc în 2012, dar la anul sunt toate sansele”, a declarat Vladimir Klitschko.

În ceea ce-l priveste pe Fury, acesta debordeaza de optimism când vine vorba de o lupta cu fratii Klitschko.

”Cred ca pot câstiga. Vladimir Klitschko nu a mai luptat pâna acum cu cineva ca mine. Am de partea mea ambitie, tinerete, putere si determinare. Nimeni nu a mai fost ca mine pâna acum. Sunt unic”, spune Fury.

Vedeti mai jos imagini din meciul câstigat de Fury cu Maddalone:



Tyson il provoaca la lupta pe Vladimir Klitschko