Box

Superkombat i-a incantat pe americani

Prima gală Superkombat a anului, organizată la București, va fi difuzată de două ori în această săptămână, în prime time-ul din Statele Unite ale Americii, conform programului anunțat de televiziunea nord-americană CBS Sports Network.

Eveniment desfășurat la Romexpo a adunat peste 2.000 de spectatori și a programat un total de 10 confruntări, dintre care 4 eliminatorii pentru Superkombat Final 16. Doi români și-au asigurat deja biletele, Cristian Ristea și Robert Constantin fiind în lupta pentru marea finală. De altfel, meciul lui Ristea cu polonezul Dawid Zoltaszek a a fost anunțat ca meciul serii.

Duelul lui Ristea, dar și alte patru confruntări din cadrul galei, vor putea fi urmărite vineri seară  de la ora 22:00, ora locală (ora 4, ora României) pe celebra televiziune CBS Sports Network, care are acoperire în 90 de milioane de case din America de Nord. De asemenea, americanii au anunțat că vor difuza evenimentul pus în scenă de Eduard Irimia Promotion și Five's International și sâmbătă de la aceeași oră. 

Aceasta este prima din cele șase gale Superkombat pe care televiziunea americană le va transmite anul acesta, următoarea fiind programată pentru 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid, și unde Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe gigantul polonez Lukasz Krupadziorow.

"A fost o surpriză și pentru noi, ne bucurăm că un produs românesc are această șansă și sper să continuăm în același ritm. Cu siguranță, partea de producție asigurată de partenerii de la Five's a fost una grandioasă. Aș vrea să le mulțumesc pe această cale și celor de la Studio Video Art, Inside Film și echipei de la Pro TV conduse de Florin Culiță, care ne-au sprijinit mult în acest eveniment. Am început deja pregătirile pentru 6 mai, vrem să menținem un standard ridicat în acest an”, a declarat Eduard Irimia. 



Superkombat i-a incantat pe americani