Box

Serghei Kovalev l-a distrus pe Jean Pascal pentru a doua oara in zece luni

Aproape 10.000 de sustinatori infocati ai lui Jean Pascal au asistat duminica noapte in Bell Centre din Montreal cum canadianul de origine haitiana a fost spulberat a doua oara de Serghei “Distrugatorul” Kovalev.

La zece luni dupa ce il invingea pe Pascal in opt reprize, Kovalev a incheiat de aceasta data conturile mult mai repede. Meciul a fost oprit dupa runda a saptea, iar Kovalev declarat invingator prin KO tehnic.

Meciul se putea incheia chiar mai devreme, in repriza a 5-a, cand Kovalev l-a lovit puternic pe Pascal cu o directa, insa acesta s-a agatat de adversar si doar asa a evitat prabusirea la pamant.

Kovalev si-a aparat astfel pentru a saptea oara cele trei centuri unificate la categoria semigrea si viseaza in continuare la o viitoare confruntare cu americanul Andre Ward, campionul neinvins la supermijlocie si care va urca in categorie. Ward a fost prezent la meci, la fel ca si Lucian Bute, cel care in urma cu doi ani pierdea in fata lui Pascal la puncte un meci pentru titlu vacant WBC Diamond.

Bute s-a si fotografiat alaturi de Pascal inaintea meciului acestuia cu rusul Kovalev in prezenta antrenorului Freddie Roach, cel care a stat in coltul lui Pascal.

In varsta de 32 ani, Kovalev a ajuns la 29 de victorii si o infrangere in boxul profesionist, in timp ce Pascal, cu un an mai in varsta, a suferit a patra infrangere din cariera.



Serghei Kovalev l-a distrus pe Jean Pascal pentru a doua oara in zece luni