Box

Ristea - Zoltaszek, meciul care a făcut senzație la București își consumă un nou episod: "Îl fac KO acum!”

Promotorul Eduard Irimia a anunțat că meciul care a ridicat sala în picioare la Superkombat București și a adunat sute de mii de vizualizări în mediul on-line, dintre românul Cristian Ristea și polonezul Dawid Zoltaszek, își va consuma episodul 2 pe 6 mai, la Palacio Vistalegre, din Madrid, urmând să fie co main-event al galei în care luptă și Moroșanu.

Inițial, Ristea trebuia să lupte cu un sportiv din Germania, însă acesta s-a accidentat, astfel că, la cererea fanilor, dar și a televiziunii americane care transmite gala, publicul va avea parte de un meci revanșă între cei doi. La București, duelul dintre cel poreclit Gladiatorul și Zoltaszek a fost declarat meciul serii, asistența urmărind în picioare toate cele patru reprize de foc dintre aceștia.

"Comentatorii americani au fost foarte încântați de ceea ce au văzut, iar televiziunea chiar a cerut un al doilea meci. Am renegociat cu cei doi și până la urmă meciul va avea loc chiar la Madrid. Pentru fani, este un mare plus”, a declarat Eduard Irimia.

"Data trecută, a fost nevoie de patru reprize să câștig. Acum îl fac KO! Am început foarte bine anul acesta, știu că e o șansă mare pentru cariera mea și nu vreau să o ratez”, a spus Ristea, care a obținut două victorii din două în 2017.

Gala de pe 6 mai va avea loc la Palacio Vistalegre din Madrid și în meciul cap de afiș, Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe gigantul polonez Lukasz Krupadziorow. Pe lângă 8 confruntări internaționale cu sportivi din patru continente, promotorul Eduard Irimia anunță că a pregătit și un spectacol de lumini, iar în pauze, artiști de renume vor menține atmosfera la cele mai înalte cote. 

"Datorită parteneriatului cu Five's, producția de televiziune va fi una grandioasă și la Madrid. Cu siguranță, acesta va fi standardul nostru pe viitor”, a declarat oficialul cu opt zile înaintea marelui eveniment.

Prețul unui bilet este de 25 de euro și poate fi achiziționat de pe ticketea.com, dar și din magazinele românești din comunitatea Madrid.



Ristea - Zoltaszek, meciul care a făcut senzație la București își consumă un nou episod: "Îl fac KO acum!”