Box

Remy Bonjasky a facut KO alegerile locale in Craiova

Finala Local Kombat Bodyguardul – Forte Speciale, disputata pe stadionul Ion Oblemenco în fata a aproape 15.000 de spectatori, a reusit sa depaseasca cel de-al doilea eveniment important desfasurat în inima Olteniei, Romanian Music Awards (RMA). A fost seara în care arena de legenda a Craiovei Maxima a renascut odata cu sperantele fanilor ca vor avea din nou ocazia sa o vada pe Universitatea în Liga 1.

Lia Olguta Vasilescu, presedintele WAKO Pro România, si unul dintre organizatorii finalei Local Kombat, a fost aleasa duminica în functia de primar al municipiului Craiova, depasindu-l pe fostul edil Antonie Solomon, organizatorul RMA, cu o diferenta de aproximativ 4%. Acesta din urma era favorit cu doar doua zile înainte de desfasurarea celor doua evenimente, având, conform sondajelor de opinie, un avantaj de aproximativ doua procente.

Sosit joi dupa-amiaza, în premiera, în Craiova, triplul campion mondial K-1 Remy Bonjasky a fost unul dintre sustinatorii Olgutei Vasilescu în aceasta campanie. În cele trei zile petrecute în oras, olandezul a facut sute de poze cu fanii sai din oras, iar la stadion cei aproape 15.000 de spectatori l-au aplaudat la unison.

Sustinatoare a sportului, noul primar al Craiovei a promis deja ca Universitatea va renaste în mandatul ei, dar si faptul ca în luna noiembrie va aduce Superkombat Final Elimination în Banie pentru inaugurarea Salii Polivalente.

Circuitul Superkombat, promovat de Eduard Irimia, este singurul din lume pe reguli de K-1 transmis în direct în 75 de tari de pe patru continente. Acoperire globala

“Ne bucuram ca am reusit sa ne aducem aportul pentru ca o persoana din domeniul nostru sa câstige alegerile într-un oras important cum este Craiova. Odata cu instalarea doamnei Olguta Vasilescu, suntem convinsi ca sportul va renaste în Banie. Pentru noiembrie, vom pregati un eveniment Superkombat la cel mai înalt nivel si ne-am bucura sa îl organizam la Craiova”, a spus presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Pâna în luna noiembrie, când se va disputa Final Elimination, Superkombat a avut primele doua gale de calificare la Podgorica si Cluj, iar pe 7 iulie cel de-al treilea World Grand Prix al anului se va desfasura la Varna, în Bulgaria. De asemenea, sunt negocieri avansate pentru ca marea finala din luna decembrie sa aiba loc la Istanbul.



Remy Bonjasky a facut KO alegerile locale in Craiova