Box

Programul meciurilor de la marea finala Superkombat de la Galati

Duelul revansa dintre Benjamin Adegbuyi si ucraineanul Pavel Juravlev, dar si confruntarea dintre Raul Catinas si campionul K-1 Amsterdam, Paul Slowinski, vor fi capetele de afis ale celui mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa in 2013, finala Superkombat, care va avea loc sambata, la Galati. Toate incasarile din bilete vor fi donate sinistratilor din judetul Galati, conform unui anunt facut de presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

De asemenea, gala de la Patinoarul Dunarea va mai programa o piramida finala la categoria grea, acolo unde se vor infrunta sportivi din Surinam, Grecia, Curacao si Spania, doua meciuri pentru titlurile mondiale, in care sunt implicati fratii Andrei si Bogdan Stoica, dar si o confruntare la categoria supergrea, intre fostul campion mondial la judo Alexandru Lungu si specialistul in MMA, Mike Bourke. Intr-un meci de deschidere va lupta si galateanul Alexandru Nedelcu.

“Adegbuyi-Juravlev si Catinas-Slowinski sunt doua dintre cele mai asteptate meciuri din acest an, ma bucur ca reusim sa le organizam in fata publicului din Romania. Gala va putea fi vizionata in aproximativ 100 de tari din toata lumea, din SUA si pana in Australia, si pot sa dezvalui in premiera ca am pregatit si cateva surprize pentru spectatori. Ca si elemente de show, pot sa spun ca vom avea o soprana invitata tocmai din China, dar si primul dj robot din lume. Cu siguranta, evenimentul va fi memorabil, iar in plus am decis sa donam toate incasarile din bilete victimelor din Galati, sa continuam campania umanitara initiata in noiembrie”, a declarat Eduard Irimia, presedintele Superkombat.

Invins prin KO in urma cu un an, Adegbuyi (14 victorii – 2 infrangeri) anunta ca este gata sa isi ia revansa in fata ucraineanului Pavel Juravlev (62 – 9  - 1), campionul Superkombat din 2012, semifinalistul K-1 de anul acesta si totodata campionul Legend. “Am avut ghinion data trecuta, acum nu se va mai intampla la fel. Pavel e constient ca nu va mai putea sa castige la fel de usor, iar eu sunt decis sa le demonstrez tuturor cine e mai bun”, a spus Adegbuyi, care este neinvins in 2013, cea mai importanta victorie fiind obtinuta in august, in Surinam, contra finalistului K-1 Ismael Londt.

Intr-un alt meci important pentru publicul din Romania, Raul Catinas (19 – 6), reintors in ring la inceputul lui noiembrie, il va infrunta la Galati pe polonezo-australianul Paul Slowinski (105 – 20 – 1), castigatorul K-1 Amsterdam si fostul campion ISKA la categoria grea. “Nu vreau sa exagerez, dar va fi cea mai dificila lupta din cariera. Slowinski a castigat prin KO impotriva unor sportivi ca Zabit Samedov, Ben Edwards, Nathan Corbett sau Mighty Mo. M-am antrenat excelent si sper ca voi rasturna calculele hartiei in ring, acolo unde vom fi doar noi doi”, a spus Catinas.

Marea finala a circuitului Superkombat va fi transmisa in aproximativ 100 de tari de pe toate continentele. In tara noastra, gala va fi in direct la Sport.ro si Pro tv, in timp ce la nivel international, fanii o vor putea urmari la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar si la alte televiziuni nationale.

SUPERKOMBAT® World Grand Prix Final 2013 – Program complet:

1.Meci de deschidere la categoria semigrea (-85 kg)
Mohammed El Boulahiati (Maroc) vs Alexandru Nedelcu (Romania)

2.   Turneu final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) – Semifinala 1
Redouan Cairo (Surinam) vs Giannis Stoforidis (Grecia)

3.    Turneu final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) – Semifinala 2
Frank Munoz (Spania) vs D’Angelo Marshall (Curacao)

4.    Titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria Super Cruiser (-95 kg)
Ondrej Hutnik (Cehia) vs Andrei Stoica (Romania)

5. Entertainment fight – Categoria supergrea (+135 kg)
Mike Bourke (SUA) vs Alexandru Lungu (Romania)

6.     Titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria Cruiser (-92 kg)
Igor Bugaenko (Belarus) vs Bogdan Stoica (Romania)

7.    Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Pavel Juravlev (Ucraina) vs Benjamin Adegbuyi (Romania)

8.    Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Paul Slowinski (Australia/Polonia) vs Raul Catinas (Romania)

9.    Turneul final SUPERKOMBAT® la categoria grea (+96 kg) – Finala
Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2



Programul meciurilor de la marea finala Superkombat de la Galati