Box

Programul galei Superkombat World Grand Prix Resita

Opt meciuri pe reguli K-1 si alte doua confruntari de MMA sunt programate sa se desfasoare in cadrul galei Superkombat World Grand Prix Resita, care va avea loc in aceasta sambata, la Resita, si unde, printre altii, vor lupta vedetele Local Kombat, Catalin Morosanu si Raul Catinas.

In total, luptatori din 9 tari se vor duela in evenimentul organizat in parteneriat cu Primaria Resita si televizat in peste 80 de tari de pe 5 continente. In turneul piramidal la categoria semigrea, romanul Ciprian Schiopu il va intalni pe polonezul Dawid Kasperski, iar in al doilea meci, marocanul Nour-Edinne Echiguer va lupta pentru un loc in finala serii cu surinamezul Errol Koning.

“Va fi o premiera sa organizam un turneu la alta categorie decat cea grea, invingatorul urmand sa devina challenger obligatoriu pentru titlul mondial. Nu este singura noutate pentru Resita. Pe langa revenirile in ring ale lui Morosanu, Catinas si Sebastian Ciobanu, ii vom avea, datorita parteneriatului cu FR Kempo, si pe cei mai buni luptatori de MMA din Romania, Zsolt Balla si Aurel Pirtea, care vor avea meciuri internationale”, a declarat promotorul Eduard Irimia, care la finalul saptamanii trecute a fost in Marea Britanie pentru selectiile Superkombat dedicate Regatului Unit.

De asemenea, in deschiderea galei va avea loc un meci intre veterani dedicat unei campanii anti-violenta, banateanul Florin Ilie, arestat saptamana trecuta de politistii timisoreni dupa ce a fost confundat cu un infractor, urmand sa-l intalneasca pe Dan Mocanu, castigator al show-ului Bodyguardul – Forte Speciale, in prezent agent de circulatie in judetul Dambovita.

Biletele, care costa intre 50 si 100 de lei, pot fi achizitionate de la Sala Polivalenta din Resita si Bazinul Olimpic,  dar si din reteaua eventim.ro, magazinele Germanos, Orange si Vodafone din toata tara. Toate incasarile vor fi donate cazurilor sociale din Resita, dar si Centrului Olimpic de Box.

Gala Superkombat World Grand Prix, programata sa inceapa de la ora 20:00, va fi transmisa in Romania, in direct pe Sport.ro, iar imediat dupa miezul noptii, in reluare, pe Pro TV. La nivel global, gala va putea fi urmarita in direct in 83 de tari prin intermediul Eurosport.

Program Superkombat World Grand Prix Resita:

 Under card:

1.    Entertainment fight – Categoria semigrea (-85 kg)
Dan Mocanu (Romania) vs Florin Ilie (Romania)

2.    Super-fight -  categoria supermijlocie (-75 kg) – reguli MMA
Christos Tsoulfas (Grecia) vs Aurel “Minerul” Pirtea (Romania)

3.    Super-fight – Categoria grea (-95 kg) – reguli MMA
Christos Pappas (Grecia) vs Zsolt Balla (Romania)

Main-card

1.       Turneu categoria semigrea (-85 kg) – Meci de rezerva
Ibrahim El Bouni (Maroc) vs Uros Bogojevic (Serbia)

2.       Turneu categoria semigrea (-85 kg) – Semifinala 1
Dawid Kasperski (Polonia) vs Ciprian Schiopu (Romania)

3.   Turneu categoria semigrea (-85 kg) – Semifinala 2
Nour-Edinne Echiguer (Maroc) vs Errol Konning (Surinam)

4.       Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Enver Slijvar (Slovenia) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

5.       Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Mohamed Abdel Karim (Egipt) vs Catalin Morosanu (Romania)

6.       Super-fight – Categoria grea (+96 kg)
Brice Guidon (Franta) vs Raul Catinas (Romania)

7.    Turneu categoria semigrea (-85 kg) – Finala
Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2



Programul galei Superkombat World Grand Prix Resita