Box

Nasul lui McGregor s-a intalnit cu Putin. Mesaj de avertizare trimis de liderul Rusiei lumii intregi (video)

Khabib Nurmagomedov, luptatorul de UFC care l-a invins pe Conor McGregor in lupta programata duminica noapte in Las Vegas, a fost invitat la masa de Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Putin I-a felicitat pe Khabib pentru victoria obtinuta, dar a tinut sa-l avertizeze ca gestul facut dupa final nu are legatura cu sportivitatea.

“Te felicit. Ti-ai indeplinit misiunea principala, de a castiga cu demnitate si intr-o maniera categorica. Este insa un sport si trebuie respectate anumite reguli, nu doar cele sportive, ci si cele morale”, i-a transmis Putin lui Khabib.

“Stiu ca nu ai fos acolo pentu o echipa sau pentru tara, dar pana la urma esti un cetatean rus si noua ne pasa de oamenii nostri oriunde s-ar afla. Ii voi cere tatalui tau sa nu te pedepseasca prea rau”, a adaugat Putin.

Khabib a ascultat cuminte ca un scolar la ora sedintei cu parintii aproband toate 

“Am incercat sa ma port cu demnitate dincolo de tot ce a spus el despre parintii mei si despre tara mea. Au fost momente pe care n-am reusit sa le mai controlez, pentru ca m-au provocat tot timpul luptei”, a spus Khabib in discutia cu Putin.

“Orice s-ar intampla incearca sa nu mai depasesti limita, dar daca cineva din exterior ne ataca atunci putem sari si noi din cusca si toata lumea va regreta. Mai bine sa nu se ajunga la asa ceva!", a concluzionat Putin.



Nasul lui McGregor s-a intalnit cu Putin. Mesaj de avertizare trimis de liderul Rusiei lumii intregi (video)