Box

Motociclistul care l-a batut pe Mircea Badea, batut crunt intr-o gala la Ploiesti (video)

Teodor Emil, motociclistul si luptatorul care l-a calcat in picioare pe realiztorul tv Mircea Badea, a fost batut foarte rau in cadrul Galei Black Cage de la Ploiesti. El a ramas intins pe jos in urma unor lovituri foarte dure, ingrozitoare, primite in cap, in timp ce arbitrul in mod inexplicabil nu oprea meciul in ciuda faptului ca era clar ca nu se mai putea apara. Au intervenit medicii pentru a-i acorda primul ajutor, sa nu isi inghita limba fiind aparent inconstient. I s-a aplicat inclusiv o masca de oxigen. Iata imaginile mai jos, alaturi de reactia total nelalocul ei din partea lui Mircea Badea.

Teorod Emil este luptatorul MMA care l-a invins fara drept de apel pe realizatorul TV Mircea Badea, in noiembrie 2014.

Badea nu a uitat acea umilinta si a explodat intr-un mesaj deplasat, cu ocazia acestei infrangeri foarte dure suferite de Teodor Emil. Iata mesajul lui Badea:

Motoreta batut mar, facut k.o., distrus, spart, cu salvarea langa el si cu oxigen in nas

1 minut si 20 de secunde a durat distrugerea pana la coma a acestui golan infatuat si tupeist. 1’20” ?!?!?!?! Dar ce s-a intamplat?! Campionul?! Luptatorul?! Motociclistul?! Pai, simplu: n-au mai fost regulile lui. Si a luat o bataie crancena. A venit salvarea sa-i puna oxigen sa nu crape.

Asa arata un k.o.: mort, pe spate, distrus, in lumea lui Manitu, cu borsul pe bot. Asta inseamna sa iei bataie, nu p.r. basist si bashit.

Nu-i nimic motoreta, ai doar 30 de ani. Sunt convins ca la 40 vei fi pregatit pentru orice regului, oriunde, oricand. Hai sictir!



Motociclistul care l-a batut pe Mircea Badea, batut crunt intr-o gala la Ploiesti (video)