Box

Morosanu se bate la Madrid cu un colos din Polonia

Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow în meciul cap de afiș al galei Superkombat, care va avea loc pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid, eveniement în cadrul căruia au fost selectați alți doi sportivi români.

Polonezul de 1,98 metri și 115 kilograme și-a câștigat locul pentru o confruntare cu Moroșanu după ce l-a învins, la București, pe campionul din cușca americană, Tony Johnson jr, în prima repriză.

"Moroșanu, ți-am promis că îl bat pe american și vin după tine! Pe 6 mai, o să te fac și pe tine KO. Te bat oriunde, nu am nicio problemă. Sunt pregătit”, i-a transmis Krupadziorow, care e cunoscut pentru participarea la bătăile dintre huliganii fotbalului polonez. Acesta a reușit în trecut să îl învingă și pe Daniel Sam, cel în fața căruia Moroșanu a pierdut după o decizie controversată anul trecut în Puerto Rico, iar 80% din meciurile sale s-au încheiat înainte de limită.

"Nu ai dovedit nimic, să te văd la Madrid cât de bun ești. La câți români vor fi lângă mine, o să te rogi să se termine cât mai repede meciul!”, a spus Moroșanu, care vine la Madrid după ce în februarie, la Chicago, l-a făcut KO pe americanul Maurice Green.

Meciul dintre cei doi va avea loc loc la Palacio Vistalegre, una dintre cele mai cunoscute arene din Capitala Spaniei. Pe lângă Moroșanu, Eduard Irimia a anunțat că vor mai fi prezenți la Madrid și românii care au făcut senzație la gala Superkombat de la București, Cristian Ristea și Eduard Chelariu.

"Vom avea sportivi de pe 4 continente în gala de la Madrid, o producție de televiziune cel puțin la același nivel cu cea de la București, iar evenimentul va fi transmis din nou în Statele Unite ale Americii de CBS Sports. În total, sunt programate 10 meciuri”,  a afirmat promotorul român.

Prețul unui bilet este de 25 de euro și poate fi achiziționat de pe ticketea.com, dar și din următoarele magazine românești: Carmangeria Românească (toate oraşele din comunitatea Madrid), Casa Domnitorul (toate oraşele din comunitatea Madrid şi Guadalajara), Ana Barsan (alcala de Henares), Pan de Oro (Torrejon de Ardoz), Vis (San Fernando), Elen Boutique (Coslada), Ca la noi acasă (Leganes), Transilvania (Alcorcon), Rustic (Aranjuez şi Parla), Haiduc (Ascao, Alcala, Carabanchel, Aranjuez Coslada) și Foodex Cash&Carry (Valdemora, Castellon). Biletele VIP pot fi rezervate la numărul de telefon 642744717. Gala va începe de la ora locală 19:00.



Morosanu se bate la Madrid cu un colos din Polonia