Box

Mike Tyson socheaza cu o afirmatie despre mama lui

Sursă foto: https://twitter.com/sdeportivacr/

Chiar daca nu mai sperie pe nimeni in ringul de box si in afara acestuia, Mike Tyson ramane un personaj care continua sa socheze opinia publica.

Intr-un interviu acordat recent pentru un podcast cu larga audienta peste ocean citat de Marca, fostul mare boxer profesionist a facut o afirmatie despre mama lui care i-a socat pe multi.

“Stii, unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat in viata a fost moartea mamei. N-as fi stiut altfel sa ma ridic si sa lupt pentru mine, n-as fi stiut ce inseamna o lupta de strada.

“Mama a facut multe pentru mine. Intotdeauna a venit la sectia de politie sa-mi scoata fundul afara de acolo. Era iubitoare, dar avea o agresivitate a ei. Niciodata nu a avut o viata asezata si nu a muncit prea mult. Nu-i era teama sa te bata cu adevarat, sa arunce in tine cu ce-i venea la indemana. Bea foarte mult si avea o multime de iubiti, si alte lucruri de genul asta. Cateodata iubitul ei venea si era beat, iar eu ii taiam buzunarele pentru a-i fura banii”, a povestit Mike Tyson.

Lora Tyson, mama fostului mare pugilist, a murit de cancer in 1982 pe cand Mike avea doar 16 ani. Aceasta nu a apucat sa-si vada fiul pe culmile gloriei in ringul de box, Mike devenind profesionist trei ani mai tarziu.

Mike Tyson a copilarit in Brownsville, Brooklyn, unul dintre cele mai rau famate cartiere newyorkeze, gasindu-si drumul spre top sub indrumarea lui Cus D’Amato, omul providential pentru anii de inceput ai carierei sale.

Recent, Mike Tyson scria pe contul sau de Twitter ca “viata este un proces minunat de a muri” si ca “imediat dupa nastere acest proces incepe”.



Mike Tyson socheaza cu o afirmatie despre mama lui