Box

Mayweather va lupta in MMA. Se pregateste de lupta cea mare cu Nurmagomedov?

Sursă foto: twitter.com/worldboxingnews

Pugilistul american Floyd Mayweather jr. si-a dat acordul pentru a urca intr-un ring de MMA in Japonia intr-o lupta programata de Anul Nou.

Mayweather, neinvins in 41 de meciuri in boxul profesionist, il va infrunta pe japonezul Tenshin Nasukawa, un kickboxer care n-a cunoscut infrangerea, la Saitama.

Ultima aparitie a lui Mayweather in ring a fost in 2017, cand americanul l-a infrant pe irlandezul Conor McGregor, de asemenea luptator de MMA, pentru a incasa o bursa de 300 milioane de dolari si a depasi un miliard in cariera.

“Ma pot lupta, ma pot lupta putin. Pot boxa putin mai mult. Vom vedea ce va fi. Pot face orice, daca imi pun in minte acel lucru”, a spus Mayweather pentru Reuters intr-un interviu acordat la Tokyo.

Mayweather este increzator ca cele doua parti vor ajunge la un numitor comun care sa convina ambilor luptatori in ceea ce priveste stilul de lupta.

Nasukawa a castigat toate cele patru meciuri pe care le-a avut la MMA, ultima dintre acestea impotriva conationalului sau Kyoji Horiguchi, in 13 sepembrie.

In ceea ce-l priveste pe Mayweather, acesta ar putea folosi lupta din Japonia drept incalzire pentru marea confruntare asteptata de toata lumea contra rusului Khabib Nurmagomedov. Acesta din urma l-a provocat pe Mayweather pentru un duel care sa aiba loc la Moscova.



Mayweather va lupta in MMA. Se pregateste de lupta cea mare cu Nurmagomedov?