Box

Mayweather l-a macerat pe McGregor

Floyd Mayweather nu a avut nici o problemă să îl învingă pe Conor McGregor, în meciul de box de duminică dimineață, de la Las Vegas (SUA), câștigând prin TKO (knockout tehnic).

FOTO | McGregor, înainte și după meciul cu Mayweather

Partida a avut 10 runde (din 12) fie pentru că organizatorii au dorit un meci mai lung, fie pentru că Mayweather nu a dorit să riște. Prima variată este cea mai plauzibilă.

Pugilistul american aproape nu a fost atins în meci. Loviturile trimise de el au fost puține, dar aproape toate și-au atins ținta. McGregor, deseori, pur și simplu nu știa de unde încasează, de unde vin pumnii și nu a fost nici un moment capabil nici să lovească, nici să pareze.

Reacțiile Mayweather și McGregor, după meci. „Planul a fost să...”

Mayweather a avut în față un sac de box pe picioare, atât. Abia în runda 10 s-a dezlănțuit, iar meciul  a fost oprit imediat pentru ca McGregor să nu pățească ceva grav. Oricum ar fi fost oprită câteva secunde mai târziu. Dacă Mayweather  ar fi jucat așa din prima rundă, McGregor nu ar fi stat în picioare mai mult de trei reprize.

Americanul a terminat lupta de parcă atunci o începuse, fără vreo urmă pe față, odihnit. McGregor era tumefiat sever de la lovituri și respira cu greu.

Statistica Mayweather - McGregor: Americanul a jucat cu frâna de mână trasă

Momente hilare au fost cele în care arbitrul i-a explicat irlandezului regulile boxului, spunându-i cum și când nu are voie să lovească, pentru că deseori McGregor s-a crezut pe un tatami de arte marțiale.

McGregor s-a dorit a fi un „Rocky” modern, dar realitatea bate filmul. Meciul a fost de la cap la coadă o demonstrație de box a lui Mayweather, care a dominat fără greșeală, arătându-și superioritatea și demonstrând secundă de secundă că pugilismul nu înseamnă bătaie. 

Câți bani au primit Floyd Mayweather și Conor McGregor. Irlandezul și-a dublat averea



Mayweather l-a macerat pe McGregor