Box

Mayweather asteapta un KO in meciul lui Bute cu Jack (Video)

Marele campion mondial Floyd Mayweather, cel a carui companie organizeaza gala de box din Washington in care lupta Lucian Bute cu Badou Jack, a declarat ca asteapta sa vada un knock out la acest meci.

“Sper sa avem un KO la acest meci. Asta astept de la fiecare meci”, a declarat Floyd Mayweather in prezentarea realizata pentru postul Showtime, cel care produce si transmite meciul peste ocean.

Mayweather il caracterizeaza pe Bute ca un pugilist “foarte dur” care “loveste foarte bine” si mai spune ca “e dificil sa lupti contra lui”.

Badou Jack isi pune pentru a doua oara la bataie centura mondiala WBC la supermijlocie, sambata noapte in America (n.r. - duminica dimineata dupa 6:30 in Romania), iar challenger-ul sau va fi Lucian Bute.

Fost campion mondial la supermijlocie versiunea IBF, Bute are a doua sansa pentru a redeveni campion mondial, dupa ce a pierdut la puncte intalnirea cu englezul James DeGale.

Si DeGale va lupta in aceeasi gala pentru apararea titlului contra unui mexican, invingatorul celor doua dispute urmand a se infrunta spre finalul anului intr-un meci pentru unificarea celor doua centuri.



Mayweather asteapta un KO in meciul lui Bute cu Jack (Video)