Box

Manny Pacquiao-Floyd Mayweather: Conferinta de presa (video)

Manny Pacquiao si Floyd Mayweather s-au intalnit miercuri noapte in conferinta de presa care a prefatat partida de pe 2 mai, numita "meciul Secolului", cel mai scump eveniment pay-per-view din istorie si meciul cu cele mai mari premii.

Floyd Mayweather a fost de parere ca "este un meci pe care lumea nu il poate rata. Este un meci incredibil, va fi plin de actiune. Ma voi impinge la limite pentru ca niciodata nu am vrut atat de mult sa castig un meci. Si el va face la fel, va fi la limita, pentru ca si el vrea la fel de mult ca si mine sa castige. Singurul lucru pe care il stiu despre orice sport este ca daca pierzi, e in mintea ta. Daca pierzi a doua oara e in mintea ta. A treia oara, la fel. Eu am vrut mereu sa fiu un castigator, sa fiu concentrat si sa fiu cel mai bun pe cat se poate."

Ultima infrangere suferita de Mayweather a fost pe 2 mai 1996. 

Discursul lui Mayweather (campion WBC la categorie semimijlocie, 47 de victorii - 26 KO - si nici o infrangere) incepe in clipul de mai jos de la 59:10, cel al lui Pacquiao de la 54:10. Apoi, un interviu separat cu Mayweather incepe la 1:07:15. 

"Cred ca asteptati acest meci de 5 ani. Amandoi ne vom antrena din greu si vom da ce avem mai bun pe 2 mai pentru a va face fericiti. Cel mai important este ca numele Domnului va fi glorificat. Vreau ca lumea sa stie ca Dumnezeu poate face pe cineva din nimic in cineva. Asta sunt eu, din nimic am ajuns aici. Ii datorez totul lui Dumnezeu", a spus Pacquiao. 

Pretul pay-per-view nu a fost inca anuntat, dar se estimeaza neoficial ca va fi cuprins intre 90 si 100 de dolari. Mayweather va incasa 60% din premiu, undeva in jur de 120 de milioane de dolari. 



Manny Pacquiao-Floyd Mayweather: Conferinta de presa (video)