Box

Lupta dintre Mircea Badea si Tedi Motociclistul n-ar fi trebuit sa aiba loc: "Putea sa moara!"

Sursă foto: https://twitter.com/PHonline_ro/

Florentin Marinescu, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, considera ca lupta dintre prezentatorul de televiziune Mircea Badea si Tedi "Motociclistul" nu ar fi trebuit sa aiba loc niciodata.

"Aceasta lupta nu trebuia sa aiba loc. Lupta de strada a fost mutata in ring, iar Mircea Badea n-avea nicio sansa. El nu este un sportiv antrenat si a riscat enorm. Putea sa moara!", a declarat Marinescu.

Mircea Badea a fost facut KO dupa doar cinci secunde intr-o lupta organizata intr-un Mall bucurestean.

Atacat mai intai cu o lovitura de control la picior, Badea fost trimis la podea cu un genunchi in zona capului.

Prezentatorul de televiziune a ramas inconstient mai multe zeci de secunde.

La o zi distanta Badea a revenit la televizor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa chiar si cine l-ar fi vazut prima data si-ar fi dat seama ca este putin "sifonat".

Tinand cont de "simpatiile" lui Badea in mediul online, retelele de socializare au fost luat cu asalt de bancuri si glume la adresa acestuia dupa bataia incasata.

Badea si Teodor Constantin, asa cum se numeste in realitate Tedi Motociclistul, se mai luptasera in 2014, meciul de acum servind drept revansa. Disputa celor doi a pornit de la un schimb de replici care a avut loc in fata sediului postului Antena 3 pe vremea cand Badea isi realiza emisiunea pe trotuar.

Intre timp, promotorul Eduard Irimia (n.a. - omul care a inventat galele Lokal Kombat si apoi Superkombat in Romania) l-a ironizat pe Tedi "Emi" Motociclistul publicand si un filmulet din 2015 in care acesta e trimis in lumea viselor intr-o lupta de MMA parasind ringul cu tubul de oxigen la nas.

"O sa aiba ce sa povesteasca la nepoti!!! L-am batut de doua ori pe Mircea Badea”, a scris Irimia pe retele de socializare.



Lupta dintre Mircea Badea si Tedi Motociclistul n-ar fi trebuit sa aiba loc: "Putea sa moara!"