Box

Lucian Bute: "Voi produce surpriza"

Cu doua saptamani inaintea infruntarii lui Badou Jack in Washington, Lucian Bute este tot mai increzator in sansele sale la obtinerea titlului mondial WBC la categoria supermijlocie.

"Stiu ca sunt capabil sa-l invinge. Comite erori si am ceea ce-mi trebuie pentru a-l bate. Nu il subestimez. Are o lovitura puternica de dreapta, dar chiar si asa sunt increzator", a spus Bute, informeaza site-ul boxingscene.com

"Voi urca in ring si voi produce surpriza. Presiunea nu este asupra mea, ci asupra lui. Pe 1 mai ma voi intoarce cu centura de campion mondial", promite Bute.

Declaratiile lui Bute vin in contextul in care, de cealalta parte, Badou Jack se gandeste deja la urmatorul meci de unificare a centurilor WBC si IBF, ceea ce arata ca pugilistul care lupta sub steagul Suediei il ia de sus pe Bute.

"Cu atat mai bine daca ma ia de sus sau ma subestimeaza", crede pugilistul nostru.

Ajuns la 36 ani, Bute are a doua sansa de a redeveni campion mondial dupa ce a pierdut centura IBF in fata lui Carl Froch in urma cu patru ani.

O sansa nesperata pentru Bute si care a aparut dupa impresia buna lasata la ultimul meci, pierdut la puncte in fata englezului James DeGale, cand doar printr-un KO ar fi putut pune mana pe centura ravnita.



Lucian Bute: "Voi produce surpriza"