Box

Lucian Bute si James DeGale fata in fata la conferinta de presa. Ce si-au transmis cei doi inaintea luptei de duminica dimineata (6:00 in Romania)

Cei doi pugilisti care vor urca sambata noapte in ring pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie au sustinut traditionala conferinta de presa, una desfasurata intr-o atmosfera catalogata de presa canadiana mai degraba ca fiind relaxanta.

Bute a aparut in fata lui DeGale imbracat la patru ace, intr-un costum de culoare inchisa asortat cu o cravata albastra deschis, in timp ce englezul a preferat sa se imbrace casual, purtand pe umar centura care candva i-a apartinut chiar lui Bute.

“Este o mare oportunitate sa lupt pentru vechea mea centura in fata suporterilor din orasul meu. Cred ca fanii ma vor impinge de la spate spre victorie. Sunt increzator ca voi deveni din nou campion mondial”, a spus Bute.

Pugilistul nostru a vorbit in termeni laudativi despre adversarul sau, aratand ca-l respecta pe DeGale: “Cred ca este cel mai bun pugilist la categoria supermijlocie din lume la aceasta ora, dar sunt increzator in mine. Am facut o pregatire foarte buna si sunt pregatit sa devin campion mondial din nou. Sunt sanatos, ma simt grozav din punct de vedere fizic si am puterea de a-l invinge”.

La randul sau, James DeGale a afisat incredere si spune ca meciul de sambata noapte va fi mai mult decat o simpla confruntare in ring.

“Ora luptei este aproape. Ma simt ca o bestie. Ei cred ca va fi un meci de box, dar eu spun ca va fi o distrugere. Va fi ceva exploziv. Pariati pe trei reprize. Aveti incredere in mine”, a declarat DeGale plin de optimism.

“Am luptat impotriva lui Andre Dirrell, cel mai bun la categoria supermijlocie, si uitati ce am facut cu el. Odata ce va simti puterea mea asta va fi fost. Voi incepe in forta si voi arunca zeci de lovituri. L-am urmarit pe Bute impotriva lui Carl Froch, apoi am vazut meciul cu Librado Andrade. Este bun in centrul ringului, dar eu nu am de gand sa stau acolo. Acesta nu va fi un meci de sah. Eu voi incepe tare si voi vedea ce va fi”, a mai spus DeGale.

Dupa care DeGale a continuat cu amenintarile la adresa lui Bute: “Carl Froch l-a expus, iar eu il voi termina. Dar nu-mi mai pasa de Froch, e batran. Eu sunt noul campion. Daca vrea aceasta centura trebuia sa vina sa o ia”.

Meciul dintre Bute (32-2, 25 Kos) si DeGale (21-1, 14 Kos) va fi live text pe onlinesport.ro duminica dimineata in jurul orei 6:00.



Lucian Bute si James DeGale fata in fata la conferinta de presa. Ce si-au transmis cei doi inaintea luptei de duminica dimineata (6:00 in Romania)