lucian bute - jean pascal

RUNDA cu RUNDA Lucian Bute - Jean Pascal

Ati urmarit in aceasta pagina, live text, meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal, ce a avut loc in Canada, duminica dimineata de la ora 6:00.

7:28 S-a incheiat lupta, iar Jean Pascal a fost declarat invnigator prin decizia unanima a celor trei arbitri judecatori.

RUNDA 12: Bute iese intr-un final la bataie, il ataca serios pe Pascal asa cum ar fi trebuit sa faca tot meciul. Bute lanseaza doua seturi puternice de lovituri, insa Pascal reuseste sa ramana in picioare.

RUNDA 11: Cea mai buna combinatie de lovituri din partea lui Bute vine in aceasta repriza. Pascal a fost pentru cateva momente tintuit in coltul ringului, insa Bute nu a insistat mai mult.

RUNDA 10: Pascal ii provoaca o rana urata lui Bute deasupra nasului si sangele curge pe fata pugilistului nostru. Bute merge dupa Pascal si incearca sa dubleze loviturile, insa Pascal il sfideaza pe Bute si nici nu se uita la acesta cand loveste.

RUNDA 9: Pascal se duce deliberat intr-un colt al ringului de unde pleaca spre Bute ca un tavalug. Cand simt ca Bute incearca sa se deschida la lovituri, haitianul se intoarce cu spatele si fuge. Pascal a incercat o lovitura rarisima cu ambele maini, prinzandu-i capul lui Bute ca intr-o menghina.

RUNDA 8: Bute a incasat un croseu in plina figura care l-a zguduit serios. Pugilistul nostru s-a impiedicat si a cazut dupa o lovitura cu cotul. Lovitura de maidan a lui Pascal.

RUNDA 7: O repriza in care Bute a fost mai combativ si a inceput sa dea drumul la lovituri. Pascal sta in continuare bine pe picioare si nu pare deranjat de tactica lui Bute.

RUNDA 6: Pascal se napusteste asupra lui Bute si cauta sa-l surprinda pe acesta.

RUNDA 4: Lovitura la corp incasata de Bute, acesta se dezechilibreaza usor pentru cateva momente. Un nou croseu luat in plina figura de Bute. Acesta ramane in asteptare, cauta sa-si oboseasca adversarul si nu loveste inca decisiv. Meciul este lung. Directa de dreapta a lui Bute intra in fata lui Pascal, dar doar atat. Publicul il incurajeaza din nou pe Bute. Pascal il inghesuie din nou pe Bute in coltul ringului si trimite trei lovituri in garda lui Bute. Acesta lasa bratele jos si ii arata adversarului ca nu are nicio problema. Se incheie runda, una luata de Pascal la impresia artistica. 

RUNDA 3: Pascal arunca o directa de dreapta in figura lui Bute si face pasul in lateral. Urmeaza alte lovituri la corp. Bute lasa impresia ca are o tactica de care nu se desprinde in pofida realitatii din ring si ramane in asteptare. Stanga lui Bute il gaseste pe Pascal si haitianul este usor scuturat. Cei doi intra intr-un schimb de lovituri pe finalul reprizei, insa vine gongul si se incheie runda.

RUNDA 2: Croseu de stanga trimis de Bute, dar acesta nu dubleaza cu o dreapta. In continuare cei doi sunt in perioada de studiu si tatonare. Pascal incearca sa controleze centrul ringului si cauta lovitura la corp. Pascal incearca de fiecare data sa-l inghesuie pe Bute intr-un colt, insa Bute iese bine si revine in centrul ringului. Pascal da drumul la lovituri si avem o bataie in toata regula. Bute trebuie sa replice, dar ezita. Primeste un croseu in plina figura, dar iese din incurcatura. Se incheie runda, una care poate fi trecuta in contul lui Pascal. 

RUNDA 1: Bute cauta centrul ringului. Trimite un croseu de stanga pe un atac al lui Pascal. Canadienii scandeaza "Bute, Bute". O directa de dreapta trimisa de Bute il clatina usor pe Pascal. Haitianul iese mai mult la bataie, dar este contrat eficient de Bute. Se incheie runda.

6:34 Incepe meciul dintre Bute si Pascal.

6:33 Cei doi sunt chemati la centrul ringului. Lupta sta sa inceapa.

6:32 Lucian Bute este prezentat in ring, face miscari de incalzire specifice, sare pe picioare. Bute arata foarte motivat si determinat sa faca un meci mare.

6:31 Toti cei trei arbitri de margine sunt canadieni. De asemenea arbitrul de ring este canadian.

6:30 Ambii pugilisti sunt acum in ring si au mai ramas putine momente pana la inceputul meciului.

6:28 Pascal nu se grabeste sa ajunga in ring si pare ca vrea sa-l lase pe Bute sa astepte. Haitianul este insotit de un alai impresionant.

6:25 Bute ajunge in ring si este primit cu urale de canadienii din tribune. Urmeaza Jean Pascal, canadianul de origine haitiana.

6:24 Lucian Bute intra in ring. Arata foarte determinat sa faca o lupta mare in fata lui Jean Pascal. Atmosfera de mare meci in arena canadiana.

6:10 S-a incheiat meciul dintre Perez si Takam, ultima disputa inaintea partidei care ne intereseaza. Judecatorii de margine au decis ca meciul dintre Perez si Takam sa se incheie cu o remiza.

6:03 Meciul care precede intalnirea dintre Bute si Pascal a ajuns in penultima runda. Cei 20.000 de fani din Bell Center asteapta disputa principala si au primit cu urale imaginile difuzate cu Bute in vestiar.

Cititi si: Jean Pascal vs Lucian Bute: ora meciului, televizare, avancronica si mai multe

Sectiune speciala: Toate stirile despre meciul Bute - Pascal



RUNDA cu RUNDA Lucian Bute - Jean Pascal