lucian bute - jean pascal

Bute vrea revansa cu Pascal

Desi invins de Jean Pascal la puncte dupa un meci in care, cu exceptia ultimei reprize, nu a aratat mai nimic, Lucian Bute isi doreste o noua confruntare cu omul care i-a provocat a doua infrangere din cariera.

Rudel Obreja, reprezentantul lui Bute in Romania, a declarat la finalul confruntarii ca are din partea lui Bute confirmarea dorintei de a lupta intr-un meci revansa cu Jean Pascal.

De altfel, presa americana a spus inainte de meci ca in contract este stipulata si o revansa, care are sanse mari sa aiba loc daca meciul nu se termina cu un KO.

"Pe ring a fost intrebat daca isi doreste revansa si a raspuns ca da. Pascal nu are de ce sa nu-si doreasca revansa. Meciul a placut publicului si in contract exista clauza pentru revansa daca meciul a fost echilibrat si spectaculos", a spus Obreja la Digi 24.

Obreja mai spune, asa cum este normal pentru un promoter care are grija de imaginea sportivului sau, ca Bute a facut un meci bun si ca este pe un trend ascendent.

"Lucian s-a prezentat foarte bine in fata unui adversar mai bun in aceasta seara. In momentul de fata nu trebuie sa cautam alibiuri si nici sa explicam o infrangere care vine intr-un anumit context. Lucian este pe un trend ascendent, dupa doi ani de framantari. A avut o evolutie fantastica in ultimele doua reprize", a mai spus Obreja.



Bute vrea revansa cu Pascal