lucian bute - jean pascal

Bute promite spectacol cu Pascal: “Pe 18 ianuarie imi voi bucura fanii”

Lucian Bute a sustinut o conferinta de presa la putine ore dupa ce a fost terfelit de Yvon Michel, presedintele clubului GYM al lui Jean Pascal, si a spus ca este pregatit pentru lupta din ianuarie si ca vrea sa-si bucure suporterii.

"Din cauza accidentarii, nu puteam sa lovesc. Insa de atunci am fost in cantonament in Europa, timp de trei saptamani, in Pirinei. A fost un antrenament fizic bun. Sunt multumit ca am sansa sa urc in ring la 18 ianuarie”, a declarat Bute.

Pugilistul roman a mai spus ca are un mare respect pentru Jean Pascal, adversarul sau de la inceputul anului urmator.

“Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, inca vorbeste mult, dar pentru mine asta nu este o problema. Imi vad de treburile mele. Sunt mereu in sala si in timp ce el vorbeste pe retelele de socializare eu ma antrenez. In 18, imi voi face datoria. Imi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sunt mai puternic si mai increzator. Sunt constient ce trebuie sa imbunatatesc. Vreau sa fiu la nivel maxim", a mai spus Bute.

La conferinta de presa a participat si Jean Pascal, iar canadianul a tinut sa lamureasca informatiile aparute in presa cu privire la motivul amanarii luptei din 25 mai.

"Eu am spus doar ca principalul motiv al amanarii meciului nu a fost mana sa, avand in vedere faptul ca avea probleme la mana de cativa ani", a afirmat Pascal.



Bute promite spectacol cu Pascal: “Pe 18 ianuarie imi voi bucura fanii”