lucian bute - jean pascal

Bute, pregatit sa boxeze pe 18 ianuarie

Lucian Bute este pregatit sa lupte cu Jean Pascal in 18 ianuarie la Bell Centre din Montreal. Cel putin asa sustine Jean Bedard, presedintele clubului InterBox, din randurile caruia face parte si pugilistul nostru.

"Lucian Bute mi-a confirmat ca este pregatit sa boxeze in 18 ianuarie, in Centre Bell. Ceea ce dorim este ca Lucian sa boxeze cu Jean Pascal. Oamenii vor sa vada asta si se vorbeste de mult timp despre aceasta confruntare. Insa daca Pascal va decide sa accepte alt meci dintr-un motiv oarecare, pentru ca in box se poate intampla orice, Lucian este gata sa il infrunte pe Adonis Stevenson. Mingea este acum in terenul GYM", a spus Bedard pentru TVA Sports.

La randul sau, Bute spune ca este multumit de felul in care a decurs recuperarea dupa operatia suferita la brat in 9 mai.

"Sunt foarte multumit de felul in care a decurs recuperarea. Ma simt foarte bine. Chiar daca am lovit cu aproximativ 70 sau 80 la suta din forta mea maxima, pot sa spun ca nu am avut dureri. Inainte de operatie ma simteam rau si era dificil din punct de vedere psihic. De la operatie si mai ales de cand am inceput sa lovesc stiu ca atunci cand voi urca in ring voi fi la capacitate maxima", a declarat Lucian Bute.

Bute ar fi trebuit sa lupte cu Pascal la 25 mai, dar lupta a fost amanata pentru o data ulterioara. Doua perioade au fost avansate pentru reprogramarea galei din Montreal: luna decembrie sau ianuariae 2014. Aceasta din urma prinde tot mai mult contur, iar 18 ianuarie 2014 ar putea fi ziua in care Bute va reveni in lumina reflectoarelor.



Bute, pregatit sa boxeze pe 18 ianuarie