Box

Lucian Bute, increzatoar inaintea meciului cu Badou Jack: "Am devenit alt boxer"

Pe 30 aprilie Lucian Bute lupta pentru a redeveni campion mondial impotriva suedezului Badou Jack, detinatorul centurii WBC la categoria supermijlocie.

Chiar daca vine dupa o infrangere la puncte in fata lui James DeGale, meci in care a fost vazut aproape de toata lumea castigat, cu exceptia celor trei judecatori de margine, Bute spune ca a capatat incredere si ca este un alt boxer.

"Performanta mea din meciul cu DeGale mi-a dat aceasta incredere care mi-a lipsit in ultimii ani", a spus Bute in cadrul unei conferinte de presa.

"Am devenit alt boxer. Nu o spun eu, ci antrenorii si partenerii mei de antrenament. Chiar daca am 36 ani sunt infometat si hotarat sa obtin aceasta centura. Eu spun ca sunt prefatit", a adaugat Bute.

Pentru Lucian Bute va fi a doua tentativa de a reveni campion mondial dupa ce a pierdut centura IBF in fata lui Carl Froch in 2012.

Bute a incercat de de atunci sa urce in categorie si a boxat cateva meciuri la semigrea, pierzand in fata lui Jean Pascal, dar ulterior a revenit la supermijlocie, categoria care l-a consacrat.



Lucian Bute, increzatoar inaintea meciului cu Badou Jack: "Am devenit alt boxer"