Box

Lista premiantilor la festivitatea SuperKombat International

Românii au dominat si prima editie a premiilor SuperKombat International care a avut loc sâmbata în Bucuresti.  Catalin Morosanu, Errol Zimmerman si Sergey Lascenko se numara printre cei care au urcat pe scena pentru a primi un trofeu din partea promotorului Eduard Irimia, informeaza cotidianul Puterea.
Surinamezul Zimmerman, câstigatorul piramidei de la Oradea, a fost rasplatit pentru “KO of the year” reusit chiar în meciul finala cu cehul Roman Kleibl. De asemenea, acesta a fost nominalizat si pentru “Fight of the year”, acolo unde însa premiati au fost Sergey Lascenko si Ismael Londt datorita finalei de la Darmstadt. Pe lânga “Oscarul K-1”, ucraineanul a intrat si în posesia marelui premiu, un Mitsubishi Ralliart.

Neînvins în 2011, Catalin Morosanu a plecat acasa cu trofeul pentru “Cel mai popular sportiv”, iar Bogdan Stoica pentru “Cea mai buna evolutie în 2011”. Nici fratele sau mai mare, Andrei, nu a ramas fara trofeu, victoria spectaculoasa din meciul cu James Phillips aducându-I premiul de “KO of the year” datorita votului fanilor pe internet. Lupta anului, conform fanilor SuperKombat, a fost declarata cea dintre Coco Rus si Slavo Polugic de la Oradea.

Alexandru Lungu a primit si el o placheta pentru “Special fight” datorita luptei cu Bob Sapp de la Piatra Neamt, în timp ce Benny Adegbuy a fost declarat “Debutantul anului”.

Programul SuperKombat pentru 2012

Promotorul Eduard Irimia a anuntat pentru anul viitor nu mai putin de 11 gale K-1. Sase dintre acestea vor avea loc joia, în urma unui parteneriat cu emisiunea Fight Club de pe Eurosport, în timp ce alte cinci vor conta pentru circuitul SuperKombat. Patru vor fi piramide de calificare, iar a cincea finala, care e posibil sa aiba loc tot în strainatate. Prima gala este programata pentru 25 februarie.

Daniel Ghita revine în România?

Printre cei care e posibil sa lupte în cadrul circuitului SuperKombat se numara si Daniel Ghita, prezent la gala de premiere alaturi de reprezentantul It’s Showtime. Pentru el se negociaza un meci revansa cu Errol Zimmerman, dupa ce în 2010, românul l-a învins pe surinamez printr-un KO brutal. "Am vrea ca de la anul sa ajunga si el în SuperKombat. În momentul de fata, lumea K-1 are doi poli de putere, It's Showtime si SuperKombat. Din editia viitoare, sper sa colaboram tot mai des. Încet, numele mari vor lupta în promotia noastra", a spus la final promotorul Eduard Irimia.


Lista premiantilor la festivitatea SuperKombat International