Box
 

Klitschko facut KO pe Wembley in fata a 90.000 de spectatori

Sursă foto: twitter.com

Britanicul Anthony Joshua a produs surpriza si l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe ucraineanul Vladimir Klitschko, sambata seara, intr-un meci disputat pe arena londoneza Wembley in fata unei asistente record.

Joshua i-a aplicat lovitura decisiva lui Klitschko in penulta repriza din cele 12 programate si a pus astfel mana pe centura mondiala WBA la categoria grea.

Britanicul l-a prins descoperit pe ucrainean cu un upercut brutal in repriza a 11-a, dupa care i-a aplicat croseul prin care l-a trimis pe Klitschko la podea.

Acesta s-a ridicat si lupta a continuat, desi era mai mult decat evident ca pugilistul din Ucraina se afla in reala dificultate. Dupa alte cateva zeci de secunde Joshua i-a mai aplicat lui Klitschko un croseu de stanga prin care l-a trimis definitiv la podea pe adversarul sau.

Pentru Vladimir Klitschko este a doua mare infrangere a ultimilor ani dupa cea din 2015 in care si-a pierdut doua dintre centuri in fata lui Tyson Fury.

La meciul de sambata seara gazduit de Wembley Arena au asistat cei mai multi spectatori dupa al doilea razboi mondial.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Klitschko facut KO pe Wembley in fata a 90.000 de spectatori