Box

Klitschko facut KO pe Wembley in fata a 90.000 de spectatori

Sursă foto: twitter.com

Britanicul Anthony Joshua a produs surpriza si l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe ucraineanul Vladimir Klitschko, sambata seara, intr-un meci disputat pe arena londoneza Wembley in fata unei asistente record.

Joshua i-a aplicat lovitura decisiva lui Klitschko in penulta repriza din cele 12 programate si a pus astfel mana pe centura mondiala WBA la categoria grea.

Britanicul l-a prins descoperit pe ucrainean cu un upercut brutal in repriza a 11-a, dupa care i-a aplicat croseul prin care l-a trimis pe Klitschko la podea.

Acesta s-a ridicat si lupta a continuat, desi era mai mult decat evident ca pugilistul din Ucraina se afla in reala dificultate. Dupa alte cateva zeci de secunde Joshua i-a mai aplicat lui Klitschko un croseu de stanga prin care l-a trimis definitiv la podea pe adversarul sau.

Pentru Vladimir Klitschko este a doua mare infrangere a ultimilor ani dupa cea din 2015 in care si-a pierdut doua dintre centuri in fata lui Tyson Fury.

La meciul de sambata seara gazduit de Wembley Arena au asistat cei mai multi spectatori dupa al doilea razboi mondial.Klitschko facut KO pe Wembley in fata a 90.000 de spectatori