K1

Andrei Stoica, invins la puncte de uriasul ucrainean Roman Kryklia

Sursă foto: Sport Extra captura tv

Vineri dupa-amiaza am transmis live text in aceasta pagina gala ONE Collision Course din Singapore, unde Andrei Stoica a luptat in evenimentul principal contra ucraineanului Roman Kryklia pentru centura ONE Championship la categoria semi-grea.

Andrei Stoica a pierdut prin decizie unanima la puncte lupta cu Roman Kryklia.

Ucraineanul de 2.02 metri si 101 kg ramane cu centura mondiala ONE Championhip la categoria semi-grea.

Andrei Stoica s-a prezentat la acest meci din Singapore dupa cele trei luni petrecute la "Ferma Vedetelor", avand doar un singur meci in picioare. Chiar si asa, Stoica a ramas in picioare pana la finalul celor cinci reprize oferind o lupta onorabila.

"Au fost conditii teribile inainte de meci, cu trei saptamani in carantina. Vreau sa-mi cer scuze pentru cum am luptat", a declarat Kryklia dupa meciul castigat la puncte in fata lui Andrei Stoica.

Cu alte cuvinte, Kryklia e destul de suparat ca nu a reusit sa-l faca KO pe Andrei Stoica, ceaa ce reprezinta un plus pentru luptatorul din Romania.

17:31 Dupa trei luni la Ferma Vedetelor, show-ul TV produs de Protv, Andrei Stoica a rezistat cu brio unui colos din scoala ex-sovietica. Cu o pregatire mai buna, Andrei Stoica l-ar fi putut clatina pe acest Kryklia.

17:30 Roman Kryklia este declarat oficial invingator prin decizie unanima la puncte. Ucraineanul isi apara centura ONE Championship la semi-grea.

17:29 S-a incheiat meciul. Andrei Stoica a ramas in picioare dupa o lupta pe cinste cu Roman Kryklia. O lupta pe nepusa masa la care Stoica a fost invitat in 3 decembrie.

Repriza 5:
Ultimele trei minute ale luptei. Doar o lovitura de KO ii poate aduce victoria lui Stoica. "Hai, mai cu viata, Andrei", ii striga antrenorul din afara custii. Stoica incaseaza lovituri de genunchi puternice. Stoica incaseaza o lovitura puternica dupa stopul arbitrului. Ucraineanul e atentionat cu 30 de secunde pana la final. Kryklia a lovit murdar cu capul in gura, arbitrul a spus stop si Kryklia a mai lovit o data in capul lui Stoica, acesta fiind deja cu bratele jos. S-a reluat meciul, ultimele 30 de secunde fiind cu adevarat salbatice. Andrei Stoica s-a luat la bataie parte in parte cu acest colos ucrainean si a ramas in picioare pana la capat.

Repriza 4:
Lovituri repetate din partea ucraineanului. Stoica rezista tot mai greu, dar ramane acolo la bataie. Kryklia forteaza pe finalul reprizei si Stoica incaseaza lovitura dupa lovitura. Pana la urma se ajunge in runda finala.

Repriza 3:
Kryklia ajunge la podea, dar nu se pune. A alunecat ucraineanul. Cade si Stoica, nici in cazul lui nu e vorba de vreo lovitura. A alunecat si el. Mai cade o data Stoica, dar s-a dezechilibrat din nou. Se termina si aceasta runda. Kryklia in continuare in control. Ucraineanul arata de parca acum a iesit din dus.

Repriza 2:
In continuare Kryklia lupta extrem de relaxat. Acest ucrainean are miscari de boxer. Este o lupta clasica de K1 intre doi colosi. Deocamdata Stoica a lovit prea putin pentru a pune probleme adversarului. De pe margine antrenorul Andrei Mircea ii solicita lui Stoica sa dea drumul croseului de dreapta. Repriza se incheie cu doua crosee foarte bune din partea lui Andrei.

Repriza 1:
Kryklia pune stapanire pe centrul ringului inca de la inceput. Stoica ramane in defensiva pentru moment. O prima runda dominata autoritar de Kryklia. Finalul l-a prins pe Stoica impins in gardul custii. Fara doar si poate este repriza castigata de Kryklia.

17:05 Incepe meciul dintre Andrei Stoica si Roman Kryklia.

16:59 Roman Kryklia isi face aparitia in arena cu centura ONE Championship la semi-grea pe umar.

16:55 Andrei Stoica intra in arena invesmantat in drapelul tricolor. Este foarte concentrat, privirea agera, hotarata pentru a-i lua centura lui Kryklia.

16:53 Suntem in asteptarea celor doi luptatori. Primul va intra in arena challangerul Andrei Stoica.

Poreclit "Mister KO", Andrei Stoica a acceptat provocarea ucraineanului Roman Kryklia pentru a lupta in main event-ul galei Collision Course din Singapore.

Kryklia isi pune la bataie centura mondiala ONE Championship la categoria semi-grea.

Andrei Stoica se afla de o saptamana in Singapore alaturi doar de antrenorul sau.

Cei doi s-au supus unui regim extrem de riguros, cu 45 de minute antrenament in fiecare zi si in rest izolare la hotel.

Andrei Stoica (33 ani)
Stiluri: Wushu, Kickboxing
Recorduri: 65 lupte, 52 victorii (29 KO), 12 infrangeri (5 KO).

Stoica a luptat pana acum in promotiile Superkombat, K-1, Legend, GLORY si DFS.

Roman Kryklia (29 ani)
Stiluri: Kickboxing, Muay Thai, Box
Recorduri: 52 lupte 45 victorii (24 KO), 7 infrangeri.

Kryklia detine centura mondiala ONE Championship la categoria semi-grea de 395 de zile.

Pe 16 noiembrie 2019 Kryklia il invingea pe marocanul Tarik Khbabez prin KO Tehnic in repriza a doua din cele cinci programate la Cadillac Arena din Beijing.

Pe 9 martie 2019 Stoica il infrunta si el pe Khabez, fiind invins la puncte prin decizie unanima in chiar prima lupta din seria ONE Championship.

A revenit in ring pe 12 aprilie 2019 printr-o victorie in fata lui Ibrahim El Bouni.

Dupa victoria obtinuta in prima repriza contra brazilianului Anderson Silva din 6 decembrie 2019, Stoica si-a exprimat dorinta de a-l infrunta pe Kryklia.

Programata pentru luna aprilie a acestui an intr-un eveniment denumit ONE: Infinity 1, lupta dintre Andrei Stoica si Roman Kryklia a fost anulat din motive de pandemie.

Intre timp Andrei Stoica l-a invins pe moldoveanul Pavel Voronin intr-o gala Dynamite Fighting Show (DSF) organizata pe 4 decembrie 2020 la Cluj-Napoca.

O victorie la puncte prin decizia impartita din partea judecatorilor de margine care a generat controverse in randul fanilor.

Pentru a limpezi lucrurile cei de la DFS au anuntat deja o noua confruntare intre Stoica si Voronin pentru anul 2021.

16:47 Nong-O Gaiyanghadao castiga prin KO in repriza a treia din cele cinci programate. O combinatie exploziva stanga-dreapta, iar directa de dreapta l-a trimis in lumea viselor pe Rodlek P.K. Saenchaimuaythaigym. Si de acum ne concentram pe lupta principala, unde Andrei Stoica lupta pentru centura mondiala ONE Championship contra ucraineanului Roman Kryklia.

16:28 Penultima lupta a galei ONE Collision Course din Singapore ii aduce fata in fata pe doi thailandezi cu nume greu de pronuntat. Nong-O Gaiyanghadao este detinatorul centurii ONE Championship la categoria musca. Acesta il infrunta intr-un meci de muay thai pe conationalul sau, si aici vine provocarea de pronuntie, Rodlek P.K. Saenchaimuaythaigym. Dupa aceasta lupta va urca in cusca al nostru Andrei Stoica.

16:25 Inca un meci pana la lupta lui Andrei Stoica. Intre timp avem o noua decizie impartita si victorie pentru rusul Saadulaev (36 ani).

15:55 Victorie prin decizie unanima pentru rusul Saadulaev. Experienta acestuia a cantarit decisiv in ecuatia acestei lupte. Urmeaza o noua confruntare de MMA intre Rusia si SUA. Vor urca in cusca Marat Gafurov si Lowen Tynanes, doi luptatori in limitele categoriei 70 kg.

15:31 In al treilea meci lupta rusul Yusup Saadulaev, un rus clasat al patrulea in ierarhia categoriei "Cocos", si americanul Troy Worthen.

15:26 S-a incheiat si a doua lupta. Decizie controversata in favoarea thailandezului Fairtex, desi la ce am vazut japoenzul Wada a fost mai bun. Mai facem un pas spre evenimentul principal al acestei gale, cu Andrei Stoica in prim plan.

15:05 Continua gala cu o numa lupta de MMA intre japonezul Tatsumitsu Wada si thailandezul Yodkaikaew Fairtex.

14:55 S-a incheiat prima lupta a galei cu victoria inainte de limita a chinezului Xie Wei, poreclit "The Hunter". Acesta a prins adversarul descoperit cu un croseu de stanga si Rothana a fost KO.

14:40 A inceput gala din Singapore cu o lupta de la categoria musca intre chinezul Xie Wei si cambodgianul Chan Rothana. O lupta de MMA.


Luptele galei ONE Championship "Collision Course" au loc in cusca.



Andrei Stoica, invins la puncte de uriasul ucrainean Roman Kryklia