K1

Benny Adegbuyi reactie la rece despre lupta cu Badr Hari si viitoarele provocari

Sursă foto: Captura Sport Extra

Revenit in tara dupa legendara lupta cu marocano-olandezul Badr Hari, o legenda vie a K1-ului mondial, romanul Benjamin "Benny" Adegbuyi a sustinut o conferinta de presa in care a povestit cum a trait meciul din Glory 76, o gala pe care onlinesport.ro a acoperit-o in integralitate sambata seara.

"M-au motivat si declaratiile lui, ca ar fi ca o plimbare in parc, dar uite ca au fost bani munciti cu greu.

"Eu sunt Mr.Gentleman, voi fi fair-play. Badr Hari e atat de mare in sportul acesta, ca nu trebuie sa se retraga. Trebuie sa continue.

"Nu am glumit cand am spus ca nu voi renunta niciodata. Cand l-am vazut jos stiam ca-l dor toate si ca stie cat de puternic sunt. Avea sange pe fata si ma gandeam ca s-ar putea sa nu se mai ridice. Daca se ridica, eram pregatit sa termin treaba cum am inceput.

"A fost o bucurie imensa. Fiul meu si sotia mea mi-au venit prima data in gand. Lupt pentru mine si romanii nostri, dar si pentru familia mea.

"Ma bucur ca am adus bucurie romanilor. Sunt roman si reprezint Romania. Am primit clipuri cu oameni care se jucau in genunchi atunci cand am fost facut knock down. E o motivatie mare pentru mine si voi cauta sa aduc glorie Romaniei cat voi mai avea cariera.

"A fost un avantaj pentru mine ca am luptat cu sala goala, fara miile de fani marocani. Am primit si foarte multe mesaje de la fanii marocani care ma respecta. Pana la urma e vorba despre sport si nu despre ura.

"E un meci legendar, toata lumea s-a uitat, Benny vs Badr. Foarte multe PPV-uri au fost cumparate din Romania.

Ce va fi cu Rico?

"Ne antrenam impreuna, ne cunoastem foarte bine. M-a felicitat. Cand am ales sa ma pregatesc cu sala lor stiam ca va veni si acest moment. Ne-am asumat cu totii ca s-ar putea sa ajungem sa ne luptam unul cu celalalt. Vom fi iarasi prieteni indiferent cine va castiga, dar sa asteptam 2021 pentru ca nu se stie ce urmeaza. Ar putea avea loc un meci preliminar cu Ben Saddik, nu se stie. Imi doresc centura, chiar daca Rico e prietenul meu", a spus Benjamin Adegbuyi intr-o conferinta de presa organizata luni dupa-amiaza la Militari Residence Ballroom.



Benny Adegbuyi reactie la rece despre lupta cu Badr Hari si viitoarele provocari