Box

Gervonta Davis a acceptat provocarea lui Ryan Garcia in podcastul lui Mike Tyson

Sursă foto: https://twitter.com/KingRyanG/

Anul 2021 se anunta promitator in ceea ce priveste marile lupte din boxul profesionist.

Una dintre cele mai asteptate dispute i-ar putea aduce fata in fata pe Gervonta Davis si Ryan Garcia, doi dintre campionii neinvinsi ai categoriei usoare.

Prezent in podcastul lui Mike Tyson dupa victoria obtinuta in fata britanicului Luke Campbell, americanul Ryan Garcia s-a trezit sunat de Gervonta Davis.

Protejatul lui Floyd Mayweather jr. fusese prezent pe 2 ianuarie la gala din Dallas, acolo unde Garcia l-a provocat in direct dupa KO-ul aplicat lui Campbell.

Davis abia daca a reusit sa spuna doua cuvinte in fata guralivului Garcia, o adevarata senzatie pe retelele de socializare, unde este urmarit de opt milioane de oameni.

Garcia a inceput sa-l ironizeze pe Davis sub privirile lui Tyson.

"Vei avea nevoie de o scara pentru a ma lovi. Ce inaltime ai? Un metru si 66 de centimetri. Vei avea nevoie de o scara. Baiete, nu vei putea sa ma atingi. In viata ta nu ai luptat contra cuiva de inaltimea mea. E diferit. Nu-mi pasa ce spui, nu vei face nimic.

"Esti prea urat pentru a fi campion si asta e de la Muhammad Ali. Baiete, eu sunt frumos. Nu ai mai vazut pana acum pe cineva ca mine. Iti promit ca vei ajunge la pamant. Doua reprize, doua reprize si te va lua somnul", i-a transmis Garcia lui Davis.

Acesta s-a rezumat la a spune doar: "Ne vom lupta in meciul urmator!".

Cuvinte care l-au exaltat si mai tare pe Garcia.

"A spus-o! Lumea intreag stie, a spus ca ne vom lupta. Nu mai exista cale de intoarcere. Hei, uitat-te la mine, daneze! Dansez bachata pe tine", a spus Ryan Garcia, care a inceput sa danseze alaturi de Mike Tyson care nu-si mai incapea in piele de incantare ca a reusit in podcastul sau sa intermedieze o asemenea lupta.

Gervonta Davis, 26 ani, originar din Baltimore (SUA), are 24 de victorii dintre care 23 inainte de limita si este neinvins.

Acesta detine titlurile mondiale WBA la categoria superusoara si usoara.

Ultimoara oara Davis l-a invins prin KO pe Leo Santa Cruz pe 31 octombrie 2020 intr-o lupta organizata la Alamodome din San Antonio.

Singurul care a rezistat pana acum in ring in fata lui Davis a fost German Meraz in 2014.

Ryan Garcia (22 ani si 178 cm) are 21 de victorii dintre care 18 inainte de limita, fiind detinatorul centurii WBC la categoria usoara.



Gervonta Davis a acceptat provocarea lui Ryan Garcia in podcastul lui Mike Tyson