Box

Dinu Pescariu a infundat-o pe Elena Udrea. Fostul sot al Elenei Udrea il invata pe Pescariu sa faca ilegalitati: "Da, mai, cap sec!"

Miercuri, avocatii Elenei Udrea au declarat ca amfitrioana Galei Bute a fost arestata in Dosarul Microsoft doar pe baza denuntului facut de fostul jucator de tenis Dinu Pescariu, dar si ca urmare a unui biletel gasit la perchezitii in casa ei, alaturi de o suma impresionanta de bani primita de la acesta.

Avocatii Elenei Udrea au afirmat ca anchetatorii au gasit in casa lui Dinu Pescariu un bilet pe care erau scrise initialele "E.U.", alaturi de suma de 500.000 de euro. 

Conform denuntului facut de Dinu Pescariu, el ar fi oferit (sau ar fi dorit sa ofere) Elenei Udrea suma de 500.000 de euro pentru a interveni in acheta aflata in derulare in Dosarul Microsoft, in care era anchetat si fostul jucaator de tenis.

La acest moment, Elenea Udrea este in arest preventiv, dar Dinu Pescariu se afla in libertate, desi se spune si despre el ca a fost unul dintre pionii in afacerea Microsoft.

Pe moment, in cazul Elenei Udrea anchetatorii nu au facut nici un pas legal, ei hotarand sa o retina preventiv doar in dosarele Microsoft si E-Romania. 

[news-112204]

In niste stenograme publicate miercuri de DNA este si o discutie intre fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, in care acesta il instruia pe Dinu Pescariu cum sa faca ilegalitati. Din stenograme nu reiese clar despre ce este vorba, desi procurorii sustin ca se discuta despre antedatarea unor acte, dar se observa ca Pescariu fie nu intelegea cum sa faca treaba, fie se facea ca nu pricepe pentru ca Dorin Cocos sa explice in clar pentru cei care ascultau telefoanele. 

Dorin Cocos se enerveaza in doua randuri si il face pe Pescariu "cap sec" si "prost". Iata mai jos stenogramele.

"(...)DORIN COCOS: Pot sa fac asta. Da, mai, cap sec! Eu n-am nicio problema. Eu am vorbit si cu Marian Nazat. Am vorbit si cu mai multi avocati. Dar ala nu recunostea.
DINU PESCARIU: Ti-am zis ca am vorbit cu el. Dar Rares ...?
DORIN COCOS: Are si el (...?). Nu poate sa spuna chiar tot.
DINU PESCARIU: Ce sa zica?
DORIN COCOS: Pai cum ce sa zica? Asta mi-a zis cu teama, Marian. Si zic: Mai, daca ti-a dat din conturile unui om care (...?)
DINU PESCARIU: Nu conteaza. Dar de ce? Sa zica el (...?)
DORIN COCOS: Ma duc pana la prezidentiale, in p... mea.
DINU PESCARIU: Zice... Asta e chiar pe fata.
DORIN COCOS: Si zic: Stai, domnule, asa, ca ti le dau tie. Si el mi-a zis: Nu. Daca mi le dau altii? ...
DINU PESCARIU: (...?)
DORIN COCOS: Nu, te cred, dar din contul tau. Tu mi-i dai mie din cont si-i spun care e problema. Pai hai sa ne vedem intr-o zi. Ia-ti un avocat care ai incredere in el. Zi, cand sa vin?
DINU PESCARIU: Luni.
DORIN COCOS: Luni. La ce ora sa ma prezint? Ca eu ma prezint. Pe la 12:00? E bine? La 13:00? La cat?
DINU PESCARIU: Stai sa vorbesc cu ala. O sa-ti dau telefon.
DORIN COCOS: Dar nu trebuie sa-mi dai telefon. Vin aici de la ora 13:00, sa zicem. Vin la Club la 13:00. Esti aici?
DINU PESCARIU: Da. Da. Da.
DORIN COCOS: Bun. (...)
 "(...)
DORIN COCOS: Las-o asa, ca e mai bine. Las-o asa. Ca am vorbit si cu... cu Elena, si a zis: Foarte bine.
DINU PESCARIU: Da?
DORIN COCOS: Da.
DINU PESCARIU: Bravo!
DORIN COCOS: Cand... Am spus...  Ca am stat si m-am gandit... Bai, acolo nu scrie ca trebuie sa-i dau decat dupa 10 ani. Pai incep sa-i dau maine. Ce? Hai sa fim drepti. Si cu asta basta. Si tu lasa-le acolo!
DINU PESCARIU: Mi-a fost frica sa le duc acasa.
DORIN COCOS: Foarte bine! Esti nebun? Mai bine da-le incoace!
DINU PESCARIU: Da.
DORIN COCOS: Lasa-le, dracu'! Ei, usor, asa! (Coboara vocea foarte mult, astfel ca unele fraze sunt neinteligibile) (...)
DINU PESCARIU: Pai da' il facem.
DORIN COCOS: Bai, tu esti prost? Nu intelegi ca de atunci nu mai...
DINU PESCARIU: Nu, mai. Sunt...



Dinu Pescariu a infundat-o pe Elena Udrea. Fostul sot al Elenei Udrea il invata pe Pescariu sa faca ilegalitati: "Da, mai, cap sec!"