Box

Gala Superkombat de la Romexpo transmisa in America

Prima gală Superkombat, transmisă de celebrul post american CBS Sports Network, va avea loc pe 7 aprilie la Pavilionul Central al complexului Romexpo din București, urmând să programeze 11 meciuri, dintre care patru eliminatorii la categoria grea pentru marea finală a anului, a anunțat promotorul Eduard Irimia.

Evenimentul la care vor participa luptători din România, Elveția, Australia, Grecia, Polonia, Spania, Marea Britanie și Maroc va beneficia de cea mai mare producție de televiziune la o gală de sporturi de contact din România din ultimii 15 ani.

"Ca urmare a parteneriatului strategic semnat cu Five's International, cu siguranță, la această gală vom avea parte de un standard de producție la cele mai înalt nivel. Va depăși Grand Prix-ul K-1 din 2010 și tocmai de aceea am ales Romexpo. Este o mândrie că am reușit să ducem un produs românesc să fie transmis și în America, iar asta nu face altceva decât să ne ambiționeze să muncim și mai mult”, a precizat oficialul.

Din program nu vor lipsi luptători români precum Sebastian Cozmâncă (ascensiunea anului 2016), Cristian Ristea, Bogdan „Ciobanul” Năstase, Adelin Mihăilă, Eduard Chelariu, Valentin „Pistolarul” Bordianu și Dumitru Țopai. De asemenea, va avea loc și un meci eliminatoriu pentru titlul mondial la categoria semigrea între spaniolul Imanol Rodriguez și elvețianul Daniel Stefanovski.

"Aici, la Romexpo, s-a născut în urmă cu șapte ani Superkombat. Am organizat ultimul Grand Prix pentru vechiul K-1 în Europa, iar imediat după, am decis să fondez Superkombat. Mă bucur că vom începe o nouă aventură chiar de aici, din Pavilionul Central, aceasta fiind prima gală Superkombat transmisă în America în peste 90 de milioane de case”, a precizat Eduard Irimia.

În România, gala, programată pentru 7 aprilie de la ora 20:00, va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro. Biletele costă 50 de lei și pot fi achiziționate de pe Myticket.ro și din magazinele Diverta.



Gala Superkombat de la Romexpo transmisa in America