Box

Gala pentru descoperirea noilor eroi din Superkombat

Cea de-a cincea editie a conceptului Superkombat New Heroes va fi organizata in premiera in Romania, pe 30 august la Targoviste, dupa ce in primele sase luni ale anului, promotia romaneasca a produs evenimente similare in Croatia, Brazilia, Austria si Emiratele Arabe Unite. Printre sportivii care vor lupta in orasul dambovitean, fosta capitala a Tarii Romanesti in vremea lui Vlad Tepes, se numara si deja consacratii Ionut “Pitbull” Atodiresei, Bogdan Stoica si Andrei Stoica.

E pentru prima oara cand conceptul inventat de Eduard Irimia la inceputul anului pentru a descoperi noi eroi pe intreg mapamondul va fi implementat si in Romania, urmand ca la evenimentul de la Targoviste sa fie prezent un numar record de luptatori autohtoni din noua generatie, nu mai putin de 9.

“Va fi prima gala de acest gen care va avea loc in tara noastra dupa ce, din ianuarie, atunci cand am lansat conceptul New Heroes, am cautat eroi pe trei continente. Sper ca macar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Targoviste sa calce pe urmele lui Morosanu, Iftimoaie sau Atodiresei. Fratii Stoica si Benny Adegbuyi au fost descoperiti la gale de selectie si acum au ajuns sa fie apreciati la nivel mondial, asa ca oricand poate rasari un nou viitor campion. O parte dintre invingatorii de la Targoviste vor fi invitati sa lupte pe viitor in circuitul World Grand Prix”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

In cadrul galei Superkombat New Heroes, care va fi transmisa la nivel international, iar in Romania de Pro TV si Sport.ro, sunt anuntati pe card sportivi tineri precum Claudiu Badoi, Cristian Milea, Amansio Paraschiv, Daniel Lazar, Flavius Boiciuc, Danut Hurduc, Ciprian Schiopu, Stefan Szomoru, dar si dambovitenii Cristian Ristea si Catalin Sacagiu. Programul meciurilor urmeaza sa fie anuntat in cursul saptamanii viitoare.

Organizat in parteneriat cu Consiliul Local al municipiului Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita, evenimentul sportiv de la Sala Polivalenta din Targoviste va fi folosit si pentru a promova destinatia turistica Targoviste, fosta capitala a Tarii Romanesti si resedinta domnitorului Vlad Tepes, cel mai popular conducator medieval de pe teritoriul Romaniei datorita faptului ca a. stat la baza personajului legendar Dracula.

“Imi place mult istoria si ma bucur ca vom avea ocazia sa luptam intr-un loc de traditie incarcat de legende. Vom fi precum generalii lui Vlad Tepes in ring, fara mila pentru adversari”, a declarat veteranul Ionut Atodiresei, care va infrunta un sportiv din Turcia, tara-urmasa a Imperiului Otoman, marele dusman al lui Tepes.

Biletele pentru gala Superkombat New Heroes de pe 30 august de la Targoviste costa 25 de lei si vor putea fi achizitionate incepand de miercuri de la Sala Polivalenta din localitate, dar si de la sediul Serviciului Public Judetean deTurism, Tineret si Sport Dambovita.



Gala pentru descoperirea noilor eroi din Superkombat