Box

Drama in sportul francez. O campioana din box a murit de Covid la doar 31 de ani. Avea si certificatul verde

Sursă foto: twitter.com/

Lumea sportului din Hexagon deplange plecarea prematura dintre noi a lui Julie Le Galliard, campioana a Frantei la box.

Aceasta a murit din cauza Covid dupa mai multe saptamani petrecute in spital.

Desi in presa centrala franceza care a relatat despre subiect nu sunt aduse si alta amanunte, pe contul de Instagram al sportivei aceasta publicase la un moment o poza alaturi de un mesaj prin care lasa de inteles ca detine un certificat verde.

Poza era dintr-un restaurant, unde pentru a avea acces era nevoie de acest certificat care in Franta se numeste QR Code LIFE si care se elibereaza pentru trei situatii: vaccinarea cu schema completa, existenta unui test negativ in ultimele 48 de ore sau trecerea prin boala Covid in ultimele sase luni.

Cei de la covid-etait-immunodeprimee_AV-202111170110.html">RMC Sport sustin insa ca sportiva era intr-adevar vaccinata cu schema completa si citeaza reputata publicatie Le Parisien care, la randul ei, precizeaza ca Julie Le Galliard “suferea de o maladie imunodepresiva a sangelui”, o problema medicala genetica, si ca vaccinul nu a provocat decesul.Drama in sportul francez. O campioana din box a murit de Covid la doar 31 de ani. Avea si certificatul verde