Box

Cum poți vedea gratuit meciul lui Moroșanu de la Madrid

Cătălin Moroșanu îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow în meciul cap de afiș al galei Superkombat, care va avea loc pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid.

Pe lângă Moroșanu, vor mai fi prezenți la Madrid și românii care au făcut senzație la gala Superkombat de la București, Cristian Ristea și Eduard Chelariu.

Cu ocazia acestui eveniment unde vor fi prezenți peste 4000 de români, Owzones Media Network va lansa oficial aplicația Owzones România, un serviciu dedicat românilor din Diaspora, astfel că toată gala va putea fi urmărită în direct prin intermediul acestei aplicații. 

Oferta include canale de divertisment, sport, canale cu celebrități și showbiz, știri, stații de radio în direct, o selecție de povești pentru copii, publicații cotidiene și lunare, filme românești clasice și o colecție de muzică. Abonații vor avea acces la întreaga bibliotecă oricând, oriunde și pe orice dispozitiv conectat.

Disponibile pe toate dispozitivele Android și iOS, aplicația OWNZONES România le va oferi consumatorilor ocazia de a urmări în direct peste 22 de canale TV pentru a fi mereu la curent cu evenimentele locale și știrile din țară. Aplicația va oferi acces la 11 posturi de radio și la paginile celor mai populare publicații cotidiene, săptămânale și lunare.



Cum poți vedea gratuit meciul lui Moroșanu de la Madrid