Box

Cum a obtinut Mayweather 9 milioane de dolari in 140 de secunde

Sursă foto: twitter.com/complex

La cumpana dintre ani lupta programata intre Floyd Mayweather si japonezul Tenshin Nasukawa a tinut capul de afis in sportul mondial.

In realitate a fost ca o alergare scurta prin sufragerie pentru Mayweather, care l-a invins pe nipon prin KO in prima repriza dupa doar 140 de secunde.

De trei ori l-a pus la pamant Manyweather pe Tenshin, ultima oara din coltul japonezului zburand prosopul care punea capat macelului.

Meciul fusese prevazut pentru trei reprize a cate trei minute fiecare.

“Totul a fost pentru spectacol. Am avut multa distractie. Ei au vrut ca acest meci sa aiba loc in Japonia si am spus ca de cenu”, a declarat Mayweather dupa meci.

Retras din cariera de pugilist profesionist dupa neinvins dupa a 50-a victorie obtinuta, Mayweather il invinsese in august 2017 pe irlandezul Conor McGregor intr-o lupta care a avut loc in Las Vegas.

Mayweather a incasat 9 milioane de dolari pentru distractia din Japonia.

Interesant este ca in regulamentul convenit de cele doua tabere, Tenshin ar fi platit 5 milioane de dolari in cazul in care l-ar fi lovit cu piciorul in ring pe Floyd, meciul disputandu-se dupa regulamentul de box.

Disputa nu a avut judecatori de margine, doar un KO sau KO tehnic fiind considerate ca aducatoare de victorie, ceea ce s-a si intamplat.

Pugilistul bricanit Amir Kahn a catalogat lupta dintre Floyd si Tenshin drept “o gluma” care “face rau boxului”.



Cum a obtinut Mayweather 9 milioane de dolari in 140 de secunde