Box

Cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa la Galati

Superkombat si Primaria Galati au lansat o campanie umanitara la nivel mondial pentru ajutorarea sinistratilor, urmand sa fie distribuit un mesaj permanent prin intermediul televiziunilor partenere la urmatoarele trei gale majore care vor fi organizate pana la incheierea acestui an, inclusiv marea finala de la Galati, programata pe 21 decembrie.

Campania va fi anuntata pe 12 octombrie, cu ocazia galei Superkombat World Grand Prix Giurgiu, acolo unde luptatori din noua tari vor lupta in ultima gala de calificare pentru Final Elimination, eveniment programat pentru 9 noiembrie. In main-eventul galei de sambata, campionul mondial Bogdan Stoica il va infrunta pe egipteanul Amir Zeyada.
 
“Pentru ca suntem o promotie 100% romaneasca, iar finala va avea loc la Galati, alaturi de autoritatile locale am decis sa venim in sprijinul romanilor greu-incercati in aceasta perioada. Vom anunta campania sambata cu ocazia galei de la Giurgiu, dar o vom lansa oficial pe 3 noiembrie, atunci cand avem Festivalul Oriental din Italia, dar si gala Superkombat New Heroes “Asia versus Restul Lumii”.  Ne bucuram ca alaturi de noi a venit si presedintele federatiei mondiale WKA, domnul Michele Panfietti”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.
 
“Am organizat anul acesta doua evenimente premium in box, iar acum ne bucuram ca putem aduce la Galati cea mai mare gala din Europa pe reguli de K-1, va fi unul dintre cele mai grandioase show-uri de arte martiale care au avut loc anul acesta. Ne incanta, mai ales ca venim cu un brand romanesc si ne vom promova tara cu aceasta ocazie, dar vom incerca sa aducem si alinare in randul oamenilor care s-au confruntat cu probleme in toata aceasta perioada”, a declarat si primarul municipiului Galati, Marius Stan.
 
De asemenea, in colaborare cu Eurosport, toti comentatorii vor urma sa trateze pe larg, in timpul transmisiunilor live, subiectul, toti telespectatorii fiind invitati sa intre pe site-ul www.superkombat.com pentru a afla cum pot veni in sprijinul sinistratilor. ”Vom avea informatii pe site despre cum pot fi ajutati oamenii, fiind pus la dispozitie un cont public coordonat de autoritatile din Galati. Campania va fi anuntata pe 12 octombrie, iar pe 3 noiembrie va incepe oficial, urmand sa se incheie pe 21 decembrie, atunci cand, la Galati, vom avea marea finala Superkombat”, a mai spus presedintele Superkombat, care a precizat ca romanii Catalin Morosanu, Raul Catinas, Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benjamin Adegbuyi vor lupta impotriva celor mai buni luptatori calificati anul acesta.
 
Presedintele forului mondial WKA (World Kickboxing Associations), Michele Panfietti, care va ajunge vineri la Bucuresti pentru ca o zi mai tarziu sa asiste la gala Superkombat Giurgiu a avut numai cuvinte de lauda despre gest, hotarand sa se alature si el campaniei. “Voi avea grija ca cei peste 200.000 de membri ai WKA sa afle despre cum pot lua parte la aceasta campanie. Ma bucur ca impreuna cu Primaria Galati si Superkombat vom putea organiza un eveniment atat de grandios”, a declarat si Panfietti.
 
Trei gale Superkombat, inclusiv finala, vor avea loc pana la finalul acestui an, dupa urmatorul program: 3 noiembrie, 9 noiembrie, 21 decembrie. La data de 3 noiembrie, in cadrul celui mai mare festival oriental din Europa, de la Carrara (Italia), la care vor fi prezenti peste 100.000 de vizitatori, si produs de Eduard Irimia, va incepe oficial campania de sprijin al sinistratilor in toate cele 4 zile, inclusiv la ceremonia de inchidere, acolo unde va avea loc o gala Superkombat “Asia vs Restul Lumii”, transmisa in aproximativ 100 de tari prin intermediul Eurosport, Fight Now, Epicentre si Fight Network TV, urmand sa aiba o acoperire pentru aproximativ 600 de milioane de oameni.



Cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa la Galati